Ajax gaat niet akkoord met voorstel van de KNVB

Gestaakt Duel 1920
Gestaakt Duel 1920

De KNVB wil dat het restant van de Klassieker, die op zondag 24 september werd gestaakt, woensdag 27 september om 14:00 uur wordt ingehaald zonder publiek. Het thuisduel met FC Volendam van woensdagavond zou dan verplaatst worden. Ajax gaat hier niet mee akkoord.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Het wangedrag dat tot het staken van de Klassieker heeft geleid keurt Ajax af. Veel voetballiefhebbers waren hier de dupe van. Vanwege nationale en internationale duels is het eerst mogelijke moment om Ajax - Feyenoord uit te spelen vanuit Ajax' oogpunt de eerste week van november. Dan wordt een bekerronde gespeeld waar Ajax en Feyenoord niet aan deelnemen. FC Volendam wel.

Het competitie- en bekerprogramma wordt nu door de KNVB voor vier clubs aangepast vanwege het laten uitspelen van een gestaakt duel. Niet alleen de clubs, maar ook de supporters zijn hier de dupe van. Daarom overweegt Ajax juridische stappen. 

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Gerelateerde artikelen

Logo Ajax Johan Cruijff Arena 1280

Ajax betreurt gestaakte Klassieker en ongeregeldheden

De directie en de Raad van Commissarissen van Ajax nemen afstand van het wangedrag dat zondag heeft geleid tot het staken van het duel met Feyenoord en de ongeregeldheden achteraf. Dit is niet het gedrag dat bij Ajax hoort.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Berghuis1920

In beeld | Ajax - Feyenoord

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord is zondag definitief gestaakt. In dit artikel worden de belangrijkste foto's van de Klassieker getoond.

Tags

  • #AJAFEY

Socials