Klassieker in Johan Cruijff ArenA definitief gestaakt

Staking1920
Staking1920

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord is definitief gestaakt. De uitploeg stond na bijna een uur spelen met 0-3 voor in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Ajax keek in eigen huis na ruim een half uur spelen al tegen een 0-3-achterstand aan. Santiago Gimenez (2) en Igor Paixão waren trefzeker voor de Rotterdammers. Na de 0-2 van Gimenez lag er een plastic beker op het veld, waarna er een paar minuten werd gewacht om de wedstrijd te hervatten.

Kort voor rust belandde er vuurwerk op het veld, waarna de wedstrijd tijdelijk stilgelegd werd door arbiter Serdar Gözübüyük. Na 56 minuten vond er opnieuw een incident plaatst op het veld met vuurwerk. De scheidsrechter staakte het duel daarna definitief in overleg met de lokale driehoek.

Ajax - Feyenoord: gestaakt na 56 minuten (0-3)
10. Gimenez 0-1
18. Gimenez 0-2
37. Paixão 0-3

Ajax: Gorter, Gaaei (32. Rensch), Šutalo, Hato, Sosa (46. Salah-Eddine), Vos, Van den Boomen, Taylor; Berghuis, Brobbey, Forbs

Gerelateerde artikelen

Steijnajafey1920

Steijn: 'Enorm bittere pil'

De Klassieker is gestaakt. Ajax - Feyenoord stond op dat moment 0-3. In dit liveblog lees je alles terug over het duel in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Still2

Een seconde wordt eeuwigheid, dit is de Klassieker

“Één seconde kan genoeg zijn: in deze wedstrijd kan een seconde eeuwigheid worden.” Rafael van der Vaart weet het als geen ander: een briljante ingeving tijdens de Klassieker kan een plek in de geschiedenisboeken en alle overleveringsverhalen opleveren. “Toen de bal van mijn voet ging, wist ik: deze gaat de wereld over.”

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Berghuis1920

In beeld | Ajax - Feyenoord

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord is zondag definitief gestaakt. In dit artikel worden de belangrijkste foto's van de Klassieker getoond.

Tags

  • #AJAFEY

Socials