Vijfde editie van Ajax Gala levert prachtig bedrag op

Bedraggala1280 Origineel Site (2)
Bedraggala1280 Origineel Site (2)

Het Ajax Gala heeft dinsdagavond een formidabel geldbedrag opgeleverd: € 569.776. Het eindtotaal van het gala komt ten goede aan de Ajax Foundation. De foundation organiseert projecten voor kwetsbare kinderen en jongeren onder 19 jaar in (groot) Amsterdam op het gebied van sociale veiligheid en een gezonde levensstijl.

Tags

  • #AjaxGala

Socials

De gasten bij het Ajax Gala werden dinsdag vanaf 18:00 uur ontvangen in de Johan Cruijff ArenA. Daar genoten ze van een diner van chefkok Dennis Huwaë, dat werd uitgeserveerd door de Ajax-selectie. Het evenement is voor de Ajax Foundation ook hét perfecte moment om de vele maatschappelijke projecten die het organiseert onder de aandacht te brengen.

Het geld voor de Foundation werd opgehaald tijdens een veiling waarbij onder andere kon worden geboden op een plaatsje op de elftalfoto van 2022/2023, een wedstrijd met je eigen voetbalteam in de Johan Cruijff ArenA en een Ajax Vrouwen Experience. Zanger Rolf Sanchez en rapper Sor verzorgden het entertainment in de thuishaven van Ajax. Ronald de Boer en Airen Mylene vormden de verbindende schakels tussen de verschillende onderwerpen die op het programma stonden.

Tags

  • #AjaxGala

Socials

Gerelateerde artikelen

megabedrag-opgehaald-op-ajax-gala

Megabedrag opgehaald op Ajax Gala

Het Ajax Gala stond afgelopen maandag voor de 4e keer op het programma. Er werd een gigantisch bedrag opgehaald voor de Ajax Foundation. En zoals gebruikelijk hielpen de selectiespelers mee bij het serveren van het diner.

Socials

Foodballprijs1280

Ajax wint € 30.000 voor maatschappelijk project ‘Ajax Foodball’

Ajax heeft € 30.000 gewonnen voor het maatschappelijke project ‘Ajax Foodball’. Met dat project maakt de club kwetsbare jongeren bewust van het belang van een gezonde leefstijl en helpt ze bij het ontwikkelen hiervan. Ajax ging met negen andere eredivisieclubs de strijd aan om het beste ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’ van de VriendenLoterij en de Eredivisie. De club sleepte de tweede plaats in de wacht.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Foodball1280

‘Ajax Foodball’ genomineerd voor ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’

Ajax is met het project ‘Ajax Foodball’ in de race voor de titel ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’. Met het project helpt de club de kwetsbare (Amsterdamse) jeugd bij de ontwikkeling van een gezonde levensstijl. Naast Ajax zijn er nog acht andere eredivisieclubs in de race om de titel.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials