Ajax heeft voorbereiding rond

Mazraoui
Mazraoui

Het oefenprogramma van Ajax krijgt meer en meer vaste vormen. Komende zaterdag (15 augustus) vertrekt de selectie van Erik ten Hag naar Oostenrijk en speelt daar 2 oefenduels. Na terugkeer volgen er nog 4 wedstrijden in Amsterdam.

Tags

  • #Ajax 1
  • #PreSeason

Socials

Tijdens het trainingskamp speelt Ajax op dinsdag 18 augustus een (besloten) wedstrijd tegen Wolfsberger AC en op zaterdag 22 augustus tegen Red Bull Salzburg. Deze duels zijn live te zien bij Ziggo Sport.

In Amsterdam staan er vervolgens nog 4 wedstrijden op het programma. Net als voorgaande jaren zal de A-selectie bij die wedstrijden op dezelfde dag of daags na elkaar in verschillende samenstellingen aan de aftrap staan. Op dinsdag 25 augustus zijn Holstein Kiel (duel zonder publiek) en Hertha BSC (details over aanvangstijdstip en eventueel publiek volgen nog) de tegenstanders. De wedstrijd tegen Hertha BSC wordt eveneens live uitgezonden door Ziggo.

Zaterdag 29 augustus is Eintracht Frankfurt de sparringpartner en ook dat duel zal op Ziggo Sport te zien zijn. Ook voor die avond geldt dat details over wel of geen kaartverkoop nog volgen. Zondag 30 augustus speelt Ajax ook tegen Union Berlin. Dit duel is besloten.

Houd de komende tijd de website/app in de gaten voor updates omtrent de oefenduels.

Gerelateerde artikelen

Rensch1

Debutant Rensch: 'Ik ben klaar voor meer'

De 17-jarige Devyne Rensch maakte zaterdagavond zijn officieuze debuut voor Ajax in het oefenduel met RKC. De Amsterdammers wonnen de 1e wedstrijd in de voorbereiding met 6-1.

Tags

  • #AJARKC
  • #PreSeason

Socials

2019 11 10 Ajax FC Utrecht 048

Oefenduel Ajax - FC Utrecht: tickets € 10

In aanloop naar het nieuwe seizoen oefent Ajax tegen FC Utrecht in de Johan Cruijff ArenA. Op donderdag 13 augustus om 18:45 uur zal dit oefenduel gespeeld worden voor een beperkt publiek. Ajax is verheugd dat de gemeente voor dit duel een vergunning afgegeven heeft.

Tags

  • #Ajax 1
  • #PreSeason

Socials