Debutant Rensch: 'Ik ben klaar voor meer'

Rensch1
Rensch1

De 17-jarige Devyne Rensch maakte zaterdagavond zijn officieuze debuut voor Ajax in het oefenduel met RKC. De Amsterdammers wonnen de 1e wedstrijd in de voorbereiding met 6-1.

Tags

  • #AJARKC
  • #PreSeason

Socials

Rensch was na afloop in zijn nopjes met de 1e speelminuten in de hoofdmacht van Ajax. “Dit betekent heel veel voor me. Ik heb hier hard voor gewerkt. Om dan in deze wedstrijd te mogen debuteren is wel speciaal.”

Rensch leefde in spanning toe naar de aftrap van de oefencampagne. “Ik trainde al de hele week mee. Dan komt er toch wel iets bij je naar boven. Zit ik erbij zaterdag? Zit ik erbij zaterdag?”

En zo geschiedde. Rensch werd opgenomen in de wedstrijdselectie en maakte na de rust zijn opwachting. "Ik was er sowieso klaar voor en wist stiekem al dat ik in ging vallen. Ik hoop dat ik heb kunnen laten zien wie ik ben."

Gerelateerde artikelen

Antony

Ajax opent met 6 treffers tegen RKC

Ajax heeft op vrij overtuigende wijze de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. In de Johan Cruijff ArenA won Ajax met 6-1 van RKC Waalwijk. De 6 Amsterdamse treffers kwamen van 4 verschillende spelers; nieuwkomer Antony en Klaas Jan Huntelaar scoorden 2 keer. Lassina Traoré en Jurgen Ekkelenkamp zagen hun namen ook terug op het scorebord.

Tags

  • #AJARKC
  • #PreSeason

Socials

2019 11 10 Ajax FC Utrecht 048

Oefenduel Ajax - FC Utrecht: tickets € 10

In aanloop naar het nieuwe seizoen oefent Ajax tegen FC Utrecht in de Johan Cruijff ArenA. Op donderdag 13 augustus om 18:45 uur zal dit oefenduel gespeeld worden voor een beperkt publiek. Ajax is verheugd dat de gemeente voor dit duel een vergunning afgegeven heeft.

Tags

  • #Ajax 1
  • #PreSeason

Socials

Perr Schuurs

Schuurs: 'Nu laten zien dat ik er klaar voor ben'

Perr Schuurs staat aan de vooravond van één van z'n belangrijkste seizoenen bij Ajax. De verdediger wil dolgraag een vaste waarde worden in het elftal van trainer Erik ten Hag. Na 2 seizoenen waarin hij mocht ruiken aan het grote werk via Jong Ajax, invalbeurten in Ajax 1 en met enige regelmaat een basisplaats in de hoofdmacht, is hij nu klaar voor een plek in het hart van de defensie.

Tags

  • #PreSeason

Socials