Ajax huurt Patrickson Delgado van Independiente del Valle

Delgado1280
Delgado1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Independiente del Valle en Patrickson Delgado. De 18-jarige middenvelder wordt per direct gehuurd van de Ecuadoriaanse club voor de duur van anderhalf seizoen, tot en met 30 juni 2023. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen. De overeenkomst is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #Delgado

Socials

Patrickson Luiggy Delgado Villa, die onder de naam Delgado voetbalt, werd op 17 oktober 2003 geboren in Ibarra, Ecuador. Hij sluit na zijn overgang aan bij de selectie van Jong Ajax.

Tags

  • #Delgado

Socials

Gerelateerde artikelen

Dall 1420

Eskild Dall op huurbasis naar Aarhus GF

Ajax en Aarhus GF hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Eskild Dall. De verhuur aan de Deense club is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2022. In de verhuur is ook een optie tot koop opgenomen voor Aarhus GF. Het contract van de 19-jarige aanvaller bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Dall

Socials

Giovanni 880

Giovanni op huurbasis naar Telstar

Ajax en Telstar hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Giovanni Manson Ribeiro. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot 15 juni 2022. Het contract van de 19-jarige aanvaller, die onder de naam Giovanni speelt, loopt nog tot en met 30 juni 2024. 

Tags

  • #Giovanni

Socials