Eskild Dall op huurbasis naar Aarhus GF

Dall 1420
Dall 1420

Ajax en Aarhus GF hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Eskild Dall. De verhuur aan de Deense club is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2022. In de verhuur is ook een optie tot koop opgenomen voor Aarhus GF. Het contract van de 19-jarige aanvaller bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Dall

Socials

Dall werd op 8 januari 2003 geboren in Aalborg. Hij kwam begin 2020 over van Silkeborg IF naar de jeugdopleiding van Ajax en speelde sindsdien voor Ajax O18.

Tags

  • #Dall

Socials

Gerelateerde artikelen

Eskild Dall

Dall: 'Dolberg is mijn inspirator'

Ajax heeft de 17-jarige Eskild Munk Dall voor 3 jaar gecontracteerd. De Deense aanvaller komt over van Silkeborg IF, de club waar ook Kasper Dolberg opgroeide. Voor Dall kwam de belangstelling van Ajax als een verrassing. “Ik kon het niet geloven. Ik speelde in Denemarken voor een heel kleine club. Als een grote club als Ajax dan interesse toont, is dat iets heel groots.” 'Verder ben ik vrij lang, maar ook technisch vaardig. En ik vind van mezelf dat ik redelijk snel ben.' Dall maakt van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen aan de fans van Ajax. “Ik speel voorin en ben tweebenig. Verder ben ik vrij lang, maar ook technisch vaardig. En ik vind van mezelf dat ik redelijk snel ben.” 5-jarig jubileum 📸 Dall bewandelt dus hetzelfde pas als Dolberg. Het toeval wil dat de 2 al eens gezamenlijk in een Ajax-shirt op de foto werden gezet. “Toen Kasper bij Ajax tekende, kwam hij naar onze school. Dat is op de dag af precies 5 jaar geleden.” Toch hoopt de Deen niet continu vergeleken te gaan worden met zijn oudere landgenoot. “Ik heb veel respect voor hem en hij is absoluut 1 van de grootste inspirators in voetbal voor mij. Maar ik ben zeker niet de nieuwe Dolberg. De mensen bij Ajax kennen Kasper, maar mij nog niet. Aan mij de taak om te laten zien wat ik in huis heb.” Dall sluit het komend seizoen aan bij Ajax O18.

Tags

  • #Dall

Socials

Hlynson1280

Kristian Hlynsson verlengt contract  

Ajax en Kristian Hlynsson hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de 18-jarige aanvallende middenvelder gaat in op 1 februari en loopt tot en met 30 juni 2026. Het oude contract van Hlynsson liep tot medio 2023.

Tags

  • #Hlynsson

Socials

Hlynsson 880

Hlynsson: 'Denk dat mijn familie trots is'

Kristian Hlynsson verlengde zijn contract tot en met 2026. De IJslander zette een dag na zijn achttiende verjaardag zijn handtekening en is trots langer bij Ajax te zullen zijn.

Tags

  • #Hlynsson

Socials