Ajax introduceert mobiele tickets

FOTO
FOTO

Ajax gaat vanaf het nieuwe seizoen de tickets voor de thuisduels aanbieden als mobiele tickets via de Ajax App. Op deze manier wordt de toegang tot het stadion voor Ajax-fans makkelijker en veiliger. Met deze nieuwe functie heb je altijd al jouw tickets op zak en kan je deze eenvoudig en veilig delen.

Tags

  • #Tickets

Socials

Tickets zichtbaar in de Ajax App
Jouw gekochte tickets ontvang je vanaf dit seizoen automatisch via de Ajax App. Het is dus van belang dat je deze downloadt op je smartphone. De Ajax App is gratis beschikbaar via de App store of Google PlayStore met de naam ‘Ajax Mobile’. Op deze manier heb je altijd jouw ticket bij de hand en hoef je deze niet meer van tevoren te printen.

Verificatie en veiligheid
Vanwege de geldende RIVM en KNVB-voorwaarden is het noodzakelijk om te weten welke bezoekers het stadion betreden. Voor je eerstvolgende wedstrijdbezoek dien je allereerst jezelf eenmalig te identificeren. Dit kan via je Ajax App middels iDIN of via je Mijn Ajax account. Deze identificatie moet afgerond zijn om je QR-code te tonen. Daarnaast vragen wij iedere fan met een wedstrijdkaart om kort voorafgaand aan het duel de coronavragen te beantwoorden.

Preventie illegale verkoop
Het gebruik van een eigen mobiele ticket biedt Ajax de mogelijkheid om illegale verkoop van tickets tegen te gaan. Een ticket is voorzien van een QR-code, die pas rondom de wedstrijd geactiveerd wordt. Hiermee weet je als fan dat als het ticket in je Ajax App staat het een officieel wedstrijdticket is.

Makkelijker te delen met vrienden of familieleden
Het delen van tickets met vrienden of familieleden wordt door de komst van mobiele tickets via de Ajax App eenvoudiger en veiliger. Mocht een Ajax-fan verhinderd zijn, dan kan hij of zij ten allen tijde het ticket direct via de Ajax App doorsturen naar iemand anders.

Privacy
Ajax deelt je gegevens nooit zonder jouw toestemming met externe partners of sponsoren. Ajax ontvangt vanuit het iDIN- alleen gegevens waarvoor je zelf toestemming hebt gegeven (geen bank- of betaalgegevens). Meer informatie kan je vinden via deze link.

 

Gerelateerde artikelen

Ajax RKC Tadic

Helaas geen supporters bij Ajax - RKC

Ajax speelt het oefenduel van zaterdag tegen RKC helaas zonder publiek. Aanleiding is dat nog geen vergunning is afgegeven door de gemeente Amsterdam. Daardoor heeft de club niet de formele toestemming die nodig is om de gewenste plusminus 9.000 toeschouwers toe te laten. De totale capaciteit van de Johan Cruijff ArenA is sinds deze zomer ruim 55.500

Tags

  • #AJARKC

Socials

Tribune

Bouw extra hoektribunes in ArenA vergevorderd

De werkzaamheden aan de extra tribunes die de 4 hoekvakken van de Johan Cruijff ArenA gaan opvullen zijn vergevorderd. De 1e hoektribune aan de west-zuidzijde is zelfs bijna klaar, de afgelopen dagen zijn daar de stoelen geplaatst en is daardoor goed te zien hoe het eindresultaat wordt.

Tags

  • #Johan Cruijff ArenA

Socials

CFO

Van megatransfer tot coronacrisis: debuutjaar van uitersten voor Susan Lenderink

Op haar 1e werkdag kreeg ze van Edwin van der Sar een berichtje. “Never a dull moment bij Ajax”, schreef de algemeen directeur. Het bleek een vooruitziende blik, want saai werd het geen moment voor Susan Lenderink. De financieel directeur (42) was afgelopen week 1 jaar in dienst bij Ajax. Van een rustige instap bleek geen sprake, maar toch overheerst het positieve gevoel. “Ik heb mijn draai gevonden.”

Tags

  • #SusanLenderink

Socials