Ajax lanceert app voor FIFA-spelers

Key Visual AGA Launch Webvisual 880X495 (1) (1)
Key Visual AGA Launch Webvisual 880X495 (1) (1)

Ajax lanceert de Ajax Gaming Academy, een app waarmee FIFA-spelers toernooien kunnen spelen en exclusieve tutorials kunnen bekijken. In de app worden de komende maanden verschillende FIFA 21-toernooien, zoals de Ziggo Ebattles, georganiseerd. Met deze toernooien maken beginnende en ervaren spelers kans op speciale prijzen. De app is nu te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Tags

  • #AjaxGamingAcademy

Socials

De Ajax Gaming Academy is het eerste digitale platform dat Ajax Esports lanceert en is daarmee ook het eerste FIFA Esports team met een uitgebreide app. De komende maanden wordt de app verder ontwikkeld, onder andere door het toevoegen van een rankinglijst.

Daarnaast heeft mobile gaming partner Azerion exclusieve minigames ontwikkeld waarvan er al één beschikbaar is in de app en er nog enkele in aantocht zijn.

Onderzoek: FIFA-spelers willen prijzen winnen
Ajax is altijd op zoek naar nieuwe manieren om met fans wereldwijd te communiceren. Onderzoek onder deze groep bracht naar voren dat FIFA-fans naar 2 dingen op zoek zijn: toernooien spelen en beter worden in FIFA.

Menno Geelen, commercieel directeur bij Ajax: "Samen met Ziggo organiseren we wekelijks de Ziggo Ebattle waarmee unieke prijzen te winnen zijn. We introduceren ook een uitgebreide serie aan FIFA 21-tutorials zodat spelers beter kunnen worden. Dit is compleet in lijn met de filosofie van Ajax om talent beter te maken."

00:00/00:00
  • Auto

Knock-out toernooi feature
Ajax is trots op de knock-out-toernooi-feature in de Ajax Gaming Academy. Gebruikers kunnen zich gedurende de dag makkelijk aanmelden voor een toernooi. Bij aanvang hiervan geeft de app een notificatie. Spelers kunnen daarna hun tegenstander opzoeken via hun Xbox of PlayStation en beginnen met spelen.

Na de wedstrijd kunnen de scores worden doorgegeven in de app. Een laatste check van een moderator voorkomt dat er vals wordt gespeeld. Op deze manier monitoren we gelijke kansen en het plezier van alle gebruikers.

Launching partners
Ziggo, adidas en Azerion zijn de launching partners van de Ajax Gaming Academy. Goal is de wereldwijde mediapartner en helpt met het onder de aandacht brengen van de app bij FIFA-spelers.

Tags

  • #AjaxGamingAcademy

Socials

Gerelateerde artikelen

Visual 3

FIFA 21 Limited Ajax-Edition nu exclusief verkrijgbaar!

Na het lanceren van 3 Ajax-edities volgt opnieuw een speciale editie voor FIFA21. Met een steelbook cover, verschillende varianten en allerlei pre-order bonussen ben jij optimaal voorbereid op het nieuwe seizoen. Zowel de Standard Edition als de Champions Edition kan nu besteld worden in de voorverkoop via Ajaxshop.nl. De Limited Ajax Edition is beschikbaar voor ieder platform (Playstation, XBOX, Nintendo Switch en PC).

Tags

  • #FIFA21
  • #AjaxEdition

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl