Ajax loot FC Union Berlin in UEFA Europa League

Loting UEL 1280
Loting UEL 1280

Ajax speelt in de tussenronde van de UEFA Europa League tegen FC Union Berlin. Dat heeft de loting in Nyon maandagmiddag uitgewezen. De Amsterdammers spelen op 16 en 23 februari 2023 tegen de Duitsers.

Tags

  • #UEL

Socials

Alle nummers drie uit de UEFA Champions League, waaronder Ajax, spelen een tussenronde tegen een nummer twee uit de groepsfase van de Europa League. De winnaars van deze duels kwalificeren zich voor de achtste finale van het op één na hoogste Europese clubtoernooi.

Ajax speelt op 16 februari om 18:45 uur een thuisduel met FC Union Berlin. Eén week later, op 23 februari 2023, volgt de return in Duitsland. De aftrap van dit duel is om 21:00 uur.

Unionberlinajax Loting EL 22 23 1080X1080 Copy

Gerelateerde artikelen

Tadic UEL 1280

De mogelijke tegenstanders van Ajax in de UEFA Europa League

Het Europese avontuur van Ajax gaat na de winterstop verder in de UEFA Europa League. De ploeg van Alfred Schreuder eindigde op plek drie in de UEFA Champions League en speelt in februari een tussenronde tegen een nummer twee uit de Europa League. Wie dat kunnen zijn, lees je hieronder.

Tags

  • #UEL

Socials

Edson Balen PSV 1280

Samenvatting Ajax - PSV

Ajax heeft in de Johan Cruijff ArenA verloren van PSV. Na een intens duel werd het 1-2. Lorenzo Lucca maakte in de slotfase nog de aansluitingstreffer, maar dat bleek niet genoeg. Het was voor de Italiaan wel zijn eerste officiële treffer in Ajax-shirt.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Reacties SITE AS

Schreuder na domper tegen PSV: 'Weten dat we beter kunnen'

Alfred Schreuder en Lorenzo Lucca blikten in de Johan Cruijff ArenA teleurgesteld terug op de met 1-2 verloren wedstrijd tegen PSV. De Ajax-trainer en de maker van de enige Amsterdamse treffer zagen ondanks de domper ook enkele lichtpuntjes. De Ajacieden blikken ook vooruit op de naderende duels.

Tags

  • #AJAPSV

Socials