Ajax met Leo van Wijk en Michael van Praag in gesprek over RvC posities

Logo Ajax Johan Cruijff Arena 1280
Logo Ajax Johan Cruijff Arena 1280

Naar aanleiding van berichten in de media bevestigt Ajax dat er gesprekken gevoerd worden met Leo van Wijk en Michael van Praag over een mogelijke positie in de Raad van Commissarissen van AFC Ajax NV. Aangezien het hier een lopend proces betreft kunnen er verder geen mededelingen over gedaan worden.

Tags

  • #VanPraag
  • #VanWijk

Socials

Gerelateerde artikelen

Piereringa1920

Pier Eringa treedt terug

Pier Eringa heeft besloten terug te treden als lid en voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV. Eringa (19 juni 1961) draagt de komende dagen zijn werkzaamheden over en treedt formeel per 2 oktober 2023 af, hij werd op 14 maart 2023 benoemd.

Tags

  • #Eringa

Socials

Van Wijk 880

Leo van Wijk benoemd tot erelid

Leo van Wijk is door de vereniging Ajax benoemd tot erelid. Ajax bekroonde de voormalige president van de Raad van Commissarissen voor bijna 65 (!) jaar lidmaatschap en tomeloze inzet.

Tags

  • #Vereniging

Socials

Praag Michael Van 75 900

Ajax' erevoorzitter Michael van Praag 75 jaar

Michael van Praag maakte heel veel mee als voorzitter van Ajax. Naast talloze hoogtepunten ook enkele dieptepunten. Onder zijn leiding won de Amsterdamse club in de jaren negentig alles wat maar te winnen viel. Een andere mijlpaal was de realisering van de ArenA in 1996. Op deze woensdag bereikt hij een nieuwe mijlpaal: Van Praag viert zijn 75e verjaardag. De erevoorzitter kan trots terugblikken op een rijk Ajax-leven.

Tags

  • #VanPraag

Socials