Ajax oefent tegen SV Meppen en SC Paderborn

Taylor Voorbereiding 1420
Taylor Voorbereiding 1420

Ajax heeft twee oefenduels vastgelegd voor de voorbereiding. Op dinsdag 28 juni spelen de Amsterdammers om 18:00 uur tegen het Duitse SV Meppen. Op zaterdag 2 juli om 13:00 uur treft de ploeg van Alfred Schreuder opnieuw een Duitse opponent. Ditmaal is SC Paderborn 07 de tegenstander.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De selectie verblijft van maandag 27 juni tot en met zaterdag 2 juli in De Lutte als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tijdens deze trainingsweek worden deze twee oefenduels gespeeld. SV Meppen speelt op het derde niveau van Duitsland terwijl SC Paderborn uitkomt in de 2. Bundesliga.

Beide wedstrijden vinden plaats bij Quick '20 op sportcomplex Vondersweijde in Oldenzaal. De kaartverkoop verloopt via de clubwebsite van Quick '20.

Houd de komende tijd de website of app in de gaten voor updates omtrent de voorbereiding.

Gerelateerde artikelen

Hallerjuichen1280

Conceptprogramma Eredivisie 2022/2023 bekend: eerste Klassieker in januari

De eerste Klassieker van het seizoen 2022/2023 wordt gespeeld op zondag 22 januari 2023. Ajax reist dan af naar Rotterdamse Kuip voor het duel met Feyenoord. Dat staat in het conceptschema dat de KNVB woensdagochtend heeft gepubliceerd. De eerste wedstrijd tegen de runner-up van afgelopen seizoen, PSV, staat ingepland voor het eerste weekend van november. Ajax speelt dan in de Johan Cruijff ArenA. Alle duels zijn nog onder voorbehoud van wijzigingen.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Alvarez Fortuna Uit 1280

Ajax reist in de eerste speelronde van de Eredivisie af naar Sittard

Ajax speelt in de eerste speelronde van de Eredivisie uit tegen Fortuna Sittard. Het duel in Limburg staat ingepland voor zaterdag 6 augustus. De aftrap is om 16:30 uur. Jong Ajax komt twee dagen later in actie tegen Telstar. Die wedstrijd begint om 20:00 uur.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

A Toekomst Thumb 880 2019 04 22 ABN AMRO Future Cup Ajax Anderlecht 041

Ajax viert 25 jaar de Toekomst met speciaal jubileumweekend

Ajax viert komend weekend het 25-jarig jubileum van sportcomplex de Toekomst. Voor de verjaardag van de thuisbasis van de Ajax-jeugd, Ajax Vrouwen, Ajax-amateurs, de vereniging én Ajax 1 is een speciaal feestprogramma samengesteld. Het jubileumweekend is voor iedereen toegankelijk.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials