Ajax oefent tegen Unterhaching: duel live te volgen via TikTok

Header Liveblog 1920
Header Liveblog 1920

Ajax speelt deze dinsdag een oefenduel met het Duitse SpVgg Unterhaching. De vriendschappelijke wedstrijd tegen de ploeg uit de 3. Liga wordt vanaf 17:00 uur afgewerkt op de adidas World of Sports campus en is live te volgen via TikTok. Daarmee is Ajax de eerste Nederlandse voetbalclub die een wedstrijd via het socialmediaplatform uitzendt. Je kunt het duel ook volgen via de Ajax App, Ajax.nl en YouTube.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Het TikTok-kanaal van Ajax is op dit moment het grootste (social) mediaplatform van de club met meer dan 8.8 miljoen volgers. Livestreamen op TikTok is een innovatieve stap om nieuwe doelgroepen op te bouwen.

De ploeg van Maurice Steijn sluit het trainingsweek in Duitsland af met een oefenduel bij Bundesliga-club FC Augsburg. Dat duel is live te volgen via Ziggo Sport.

Gerelateerde artikelen

Trainingsday Taylor 1420

Training Day | Sprinten en winnen

Ajax werkte donderdagochtend op de Toekomst een afwisselende oefensessie af. Met sprintjes, tactiek en een grote partij prepareerden de spelers zich voor het oefenduel met RSC Anderlecht van aanstaande zaterdag. Bekijk hier in ruim tien minuten hoe dat eraan toe ging.

Tags

  • #PreSeason
  • #TrainingDay

Socials