Ajax opent groepsfase Europa League met thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille

Berghuis 1920
Berghuis 1920

De UEFA heeft zaterdag het speelschema bekendgemaakt voor de groepsfase van de UEFA Europa League. Ajax opent de poulefase met een thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille. Het duel wordt donderdag 21 september om 21:00 uur gespeeld. De Amsterdammers werden vrijdag bij de loting ook gekoppeld aan Brighton & Hove Albion en AEK Athene.

Tags

  • #UEL

Socials

Het volledige speelschema (onder voorbehoud van wijzigingen):

Donderdag 21 september: Ajax – Olympique Marseille (21:00 uur)
Donderdag 5 oktober: AEK Athene – Ajax (18:45 uur) *
Donderdag 26 oktober: Brighton & Hove Albion – Ajax (21:00 uur)
Donderdag 9 november: Ajax – Brighton & Hove Albion (18:45 uur)
Donderdag 30 november: Olympique Marseille – Ajax (21:00 uur) *
Donderdag 14 december: Ajax – AEK Athene (21:00 uur)

* De uitwedstrijden tegen AEK Athene en Olympique Marseille zijn hoog-risico wedstrijden. Met betrekking tot het boeken van je reis raden wij aan het vooroverleg met deze clubs en de lokale autoriteiten van zowel Athene als Marseille af te wachten. Hier zal het bezoek van Ajacieden aan deze wedstrijden en de eventueel op te leggen maatregelen besproken worden. Op dit moment is het niet zeker of Ajacieden bij deze wedstrijden aanwezig mogen zijn. Na de vooroverleggen zullen wij meer duidelijkheid over de wedstrijden kunnen geven.

Alle speeldata en -tijden zijn voorlopig en onder voorbehoud van wijzigingen

Gerelateerde artikelen

Hatohl1920

Samenvatting Ajax – Ludogorets

De eerste Europese thuiswedstrijd van het seizoen heeft voor Ajax een nederlaag opgeleverd. Ludogorets won in de Johan Cruijff ArenA met 0-1. Ondanks de kleine nederlaag bereikten de Ajacieden wel de groepsfase van de UEFA Europa League.

Tags

  • #UEL
  • #AJALUD

Socials

Brancobal1920

In beeld | Ajax - Ludogorets

Ajax heeft het publiek in de Johan Cruijff ArenA niet kunnen trakteren op een overwinning op Ludogorets in de play-offs van de UEFA Europa League. Sterker nog, de ploeg van Maurice Steijn verloor met 0-1 van de Bulgaren, maar dankzij de 1-4-overwinning van vorige week heeft Ajax zich wel geplaatst voor de groepfase van het Europese toernooi. In dit artikel zie je de foto's terug van het duel in Amsterdam.

Tags

  • #UEL
  • #AJALUD

Socials