Ajax organiseert Talentendag voor keepers

Talentendag Keeper 1920
Talentendag Keeper 1920

Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor de Talentendag op 29 april is de inschrijving inmiddels gesloten. Houd onze kanalen in de gaten voor een nieuwe editie na de zomervakantie.

Tags

  • #Talentendag

Socials

Deelnemers ontvangen in de week voorafgaand aan de Talentendag alle informatie. Zorg dat je een identiteitsbewijs meeneemt zodat iedereen in de juiste categorie wordt ingedeeld.

Planning Talentendag
Maandag 29 april, sportcomplex de Toekomst

  • Jongens uit geboortejaar 2016 en 2017: 09:00 uur - 10:00 uur.
  • Jongens uit geboortejaar 2015: 10:30 uur - 11:30 uur.

Gerelateerde artikelen

Talentendag1920

Sfeerreportage | Ajax Meiden Talentendag: 'Wil mijn droom bereiken'

De Ajax Meiden Talentendag stond afgelopen zondag op het programma. Meiden uit verschillende leeftijdscategorieën kwamen naar sportcomplex de Toekomst in de hoop zich in de kijker te spelen van de Ajax-scouts. De Ajax Vrouwen-selectie was ook aanwezig om de jonge talenten te supporten.

Tags

  • #Talentendag

Socials

Goalgetters1920

Goalgetters | Sterre helpt een handje bij de Ajax Only Friends talentendag

Goalgetters is een serie waarbij we jongeren helpen om hun voetbaldoel waar te maken. En waar we werken aan gelijke kansen voor iedereen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO in samenwerking met de Ajax Vrouwen. In deze aflevering wil de tienjarige Sterre graag mensen met een beperking laten sporten. "Mijn neefje is gehandicapt. Ik voetbal graag met hem. Hij heeft daar veel plezier in en dat vind ik leuk om te zien."

Tags

  • #Goalgetters

Socials

Pasveer1280 (2)

Talentendag Ajax Only Friends: 'We maken verschil'

Begin deze week stond de jaarlijkse talentendag voor Ajax Only Friends op het programma. Een groep kinderen en volwassenen met een beperking kwamen langs op sportcomplex de Toekomst om hun skills te showen aan onder meer John Heitinga, Remko Pasveer, Jorrel Hato, Eshly Bakker en Tommy Setford. En dat mondde uit in een prachtige middag.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials