Goalgetters | Sterre helpt een handje bij de Ajax Only Friends talentendag

Goalgetters is een serie waarbij we jongeren helpen om hun voetbaldoel waar te maken. En waar we werken aan gelijke kansen voor iedereen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO in samenwerking met de Ajax Vrouwen. In deze aflevering wil de tienjarige Sterre graag mensen met een beperking laten sporten. "Mijn neefje is gehandicapt. Ik voetbal graag met hem. Hij heeft daar veel plezier in en dat vind ik leuk om te zien."

Tags

  • #Goalgetters

Socials

Gerelateerde artikelen

Bakker En Anna 2

Goalgetters | Suzanne Bakker helpt Anna met haar ultieme doel: coach worden

Goalgetters is een serie waarbij we jongeren helpen om hun voetbaldoel waar te maken en waar we werken aan gelijke kansen voor iedereen. Het is mogelijk gemaakt door ABN AMRO in samenwerking met de Ajax Vrouwen. Want net als deze jongeren, waren de Ajax Vrouwen vroeger ook jong en vol ambitie. Tijd om nu het stuivertje door te geven.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Pasveer1280 (2)

Talentendag Ajax Only Friends: 'We maken verschil'

Begin deze week stond de jaarlijkse talentendag voor Ajax Only Friends op het programma. Een groep kinderen en volwassenen met een beperking kwamen langs op sportcomplex de Toekomst om hun skills te showen aan onder meer John Heitinga, Remko Pasveer, Jorrel Hato, Eshly Bakker en Tommy Setford. En dat mondde uit in een prachtige middag.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials

Titel 3 880

❌❌❌ | Ajax Vrouwen pakken derde kampioenschap in historie

De drie Amsterdamse kruizen staan sinds zondag gelijk aan het aantal kampioenschappen van de Ajax Vrouwen. Dankzij de overtuigende 1-6-zege op PEC Zwolle zijn de Amsterdammers de beste vrouwenvoetbalploeg van Nederland, voor de derde keer in de clubhistorie.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials