Ajax speelt twee oefenduels tijdens trainingskamp in Oostenrijk

TS Oos 1420
TS Oos 1420

Ajax gaat van 17 tot en met 23 juli opnieuw op trainingskamp in Bramberg am Wildkogel, Oostenrijk. Hier worden twee oefenduels afgewerkt. Op dinsdag 19 juli is Red Bull Salzburg de tegenstander en op zaterdag 23 juli spelen de Ajacieden tegen Eintracht Frankfurt.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Alfred Schreuder speelt met zijn elftal op dinsdag 19 juli tegen de Oostenrijks kampioen. De wedstrijd wordt in de Saalfelden ArenA gespeeld en begint vanaf 18:30 uur. Op zaterdag 23 juli is Eintracht Frankfurt de opponent. De vriendschappelijke wedstrijd tegen de winnaar van de Europa League van afgelopen jaar begint om 15:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Schreuderpresentatie12

Zo ziet de technische staf van Ajax 1 er komend seizoen uit

Nu Alfred Schreuder deze week officieel van start is gegaan met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, kan Ajax ook melden dat de technische staf helemaal rond is. Samen met Michael Reiziger heeft Schreuder in assistent-trainer Matthias Kaltenbach, die per direct overkomt over van TSG Hoffenheim, een nieuw gezicht in de technische staf.

Tags

  • #2022/2023

Socials

Taylor Voorbereiding 880

Ajax oefent tegen SV Meppen en SC Paderborn

Ajax heeft twee oefenduels vastgelegd voor de voorbereiding. Op dinsdag 28 juni spelen de Amsterdammers om 18:00 uur tegen het Duitse SV Meppen. Op zaterdag 2 juli om 13:00 uur treft de ploeg van Alfred Schreuder opnieuw een Duitse opponent. Ditmaal is SC Paderborn 07 de tegenstander.

Tags

  • #PreSeason

Socials