Ajax start volgend seizoen met amateurteam Vrouwen

Vrouwen Amateurs 1420
Vrouwen Amateurs 1420

Ajax begint volgend seizoen met het eerste Ajax Vrouwen Zaterdag 1-amateurteam. De selectie bestaat uit oud-spelers van Ajax Vrouwen en ex-internationals en start in 2022/2023 in de derde klasse zaterdag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax is de derde Betaald Voetbal Organisatie die naast een professioneel vrouwenteam ook een amateurteam heeft. Sparta en FC Eindhoven zijn hier al eerder mee begonnen. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op zondag 19 juni. Een weekend dat tevens in het teken staat van de viering van 25 jaar sportcomplex de Toekomst.

Selectie Ajax Vrouwen Zaterdag 1:
Daphne Koster, Carmen Manduapessy, Laura Du Ry, Anouk Hoogendijk, Chantal de Ridder, Suzanne Marees, Marlous Pieëte, Lucienne Reichardt, Babiche Roof, Eli Sarasola, Loïs Schenkel, Pascalle Tang, Donna van Rossum, Mandy Versteegt, Dyanne Bito, Patricia Keeldar, Evy Khouw, Wendy Remert, Lianne de Vries, Annelies Tump-Zondag, Suzanne Bakker en Lea van Breukelen.

Gerelateerde artikelen

Tromptraining1280

Drie spelers Ajax Vrouwen geselecteerd voor oefenduels Jong Oranje Leeuwinnen

Nikita Tromp, Jonna van de Velde en Lisa Doorn zijn door KNVB-coach Stefan Hoogsteder geselecteerd voor twee oefenduels van Jong Oranje. De Nederlandse vrouwenbeloften spelen op 8 en 11 april een tweeluik tegen Engeland. De wedstrijden worden gespeeld in het Spaanse San Pedro del Pinatar, aan de Costa Blanca.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Talentendagen 880

Sfeerverslag van Talentendag Ajax Vrouwen

Zondagochtend voorafgaand aan de topper tussen de Ajax Vrouwen en PSV, vond op de Toekomst de Talentendag plaats. Meer dan honderd jonge meiden uit het hele land lieten hun kunsten zien. Het werd een heerlijke ochtend onder een strakblauwe lucht. Bekijk hier de mooie beelden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Handenschuddennafloop1280

Samenvatting Ajax Vrouwen - PSV

De Ajax Vrouwen zijn er niet in geslaagd voor de derde keer in één seizoen te winnen van PSV. In eigen huis bleef de ploeg van Danny Schenkel steken op 0-0. Er waren kansen genoeg om een treffer te maken, maar verschillende Ajacieden faalden in de afronding.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials