Drie spelers Ajax Vrouwen geselecteerd voor oefenduels Jong Oranje Leeuwinnen

Tromptraining1280
Tromptraining1280

Nikita Tromp, Jonna van de Velde en Lisa Doorn zijn door KNVB-coach Stefan Hoogsteder geselecteerd voor twee oefenduels van Jong Oranje. De Nederlandse vrouwenbeloften spelen op 8 en 11 april een tweeluik tegen Engeland. De wedstrijden worden gespeeld in het Spaanse San Pedro del Pinatar, aan de Costa Blanca.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De drie spelers van de Ajax Vrouwen maken deel uit van een selectie van 21 speelsters. Het eerste duel begint komende vrijdag om 16:00 uur. De tweede wedstrijd is drie dagen later. Dan is de aftrap om 12:00 uur.

Eerstvolgende duel Ajax Vrouwen
Vanwege deze interlandperiode komen de Ajax Vrouwen op 18 april weer in actie. Op tweede paasdag is PSV de tegenstander in de finale van de KNVB Beker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax PSV I 880

Kaartverkoop bekerfinale Ajax Vrouwen

In het paasweekend speelt Ajax twee bekerfinales. De KNVB Beker-finale tussen Ajax Vrouwen en PSV wordt op maandag 18 april gespeeld, één dag na de finale van de mannen. De aftrap van het duel op tweede paasdag is om 14:30 uur in het Goffertstadion in Nijmegen. Lees hier hoe je daarbij kunt zijn.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Talentendagen 880

Sfeerverslag van Talentendag Ajax Vrouwen

Zondagochtend voorafgaand aan de topper tussen de Ajax Vrouwen en PSV, vond op de Toekomst de Talentendag plaats. Meer dan honderd jonge meiden uit het hele land lieten hun kunsten zien. Het werd een heerlijke ochtend onder een strakblauwe lucht. Bekijk hier de mooie beelden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Handenschuddennafloop1280

Samenvatting Ajax Vrouwen - PSV

De Ajax Vrouwen zijn er niet in geslaagd voor de derde keer in één seizoen te winnen van PSV. In eigen huis bleef de ploeg van Danny Schenkel steken op 0-0. Er waren kansen genoeg om een treffer te maken, maar verschillende Ajacieden faalden in de afronding.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials