Ajax tegen winnaar FC Astana - Ludogorets

Loting EL 1920

Ajax is maandagmiddag bij de loting voor de play-off van de UEFA Europa League gekoppeld aan de winnaar FC Astana - Ludogorets. Ajax begint met een uitwedstrijd op 24 augustus. De return is op 31 augustus.

• #UEL

De Amsterdammers hadden vanwege het bereiken van de derde plek in de Eredivisie een beschermde status. Dat betekende dat Ajax in pot 1 zat. De wedstrijden tussen Astana en Ludogorets vinden plaats op 8 en 17 augustus.

Meer informatie over de kaartverkoop verschijnt dinsdag op onze kanalen. De kaartverkoop start woensdagochtend.

Brob 1920

Alles over de loting van de play-offs in de UEFA Europa League

Ajax zit maandagmiddag in de koker voor de voorronde van de Europa League. De loting vindt plaats om 13:00 uur in het Zwitserse Nyon en is live te volgen via de website van de UEFA. De Amsterdammers hebben vanwege het bereiken van de derde plek in de Eredivisie een beschermde status.