Samenvatting Borussia Dortmund - Ajax

De voorbereiding op seizoen 2023/2024 zit erop. Ajax verloor zondagmiddag met 3-1 bij Borussia Dortmund. Bij rust was de stand nog 1-1. In de tweede helft zorgde Felix Nmecha met twee goals binnen een paar minuten voor een overwinning voor de thuisploeg. Voor Ajax scoorde Brian Brobbey. Zaterdag start de ploeg van Maurice Steijn in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Heracles.

• #PreSeason
  • #BVBAJA

Treurnis 880

Generale repetitie levert nederlaag op

Ajax heeft het oefenduel met Borussia Dortmund met 3-1 verloren. De wedstrijd was de laatste test voordat volgende week de competitie begint. Dan staat Heracles in de Johan Cruijff ArenA tegenover de ploeg van trainer Maurice Steijn.