Ajax verlengt contract David Kalokoh

Kalo 1920
Kalo 1920

Ajax en David Kalokoh hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige linksbuiten loopt van 1 september 2023 tot en met 30 juni 2027. Zijn oude contract liep tot medio 2024.

Tags

  • #Kalokoh

Socials

Kalokoh werd op 21 april 2005 geboren in Kono, Sierra Leone en maakte in 2018 de overstap van de jeugdopleiding van VVV-Venlo naar die van Ajax. Op 28 april dit jaar maakte Kalokoh zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de uitwedstrijd van Jong Ajax tegen zijn oude club VVV-Venlo: 0-1. Hij speelde tot nu toe negen wedstrijden voor de beloften, waarin hij één keer scoorde.

Gerelateerde artikelen

HL Jong Ajax Ehv 1920

Samenvatting Jong Ajax - FC Eindhoven

Jong Ajax heeft maandag het tweede punt van deze competitie gepakt. De Ajacieden speelden met 1-1 gelijk tegen FC Eindhoven. Jaydon Banel zorgde in de 38e minuut voor de openingstreffer, maar in de blessuretijd kwamen de bezoekers langszij.

Tags

  • #Jong Ajax

Socials

Jongajax1920 (1)

Samenvatting Jong Ajax – FC Emmen

Jong Ajax heeft vrijdagavond zijn eerste punt gepakt in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Dave Vos speelde op sportcomplex de Toekomst met 3-3 gelijk tegen FC Emmen. David Kalokoh en Mika Godts zetten de Amsterdamse beloftenploeg vroeg in de wedstrijd op een 2-0-voorsprong, maar FC Emmen boog de wedstrijd vervolgens helemaal om. In de blessuretijd zette Kristian Hlynsson de eindstand op het scorebord.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Huntelaar2

Ajax contracteert drie Jong Ajax-spelers: 'Voel me erg dankbaar'

Drie spelers hebben donderdag hun eerste contract bij Ajax getekend. Nassef Chourak, Rida Chahid en Raphaël Sarfo zetten allen hun handtekening onder een eenjarige verbintenis met de club, tot en met 30 juni 2024. Tevens is in de contracten een optie tot een verlenging van twee jaar opgenomen

Tags

  • #JongAjax

Socials