Ajax contracteert drie Jong Ajax-spelers: 'Voel me erg dankbaar'

Drie spelers hebben donderdag hun eerste contract bij Ajax getekend. Nassef Chourak, Rida Chahid en Raphaël Sarfo zetten allen hun handtekening onder een eenjarige verbintenis met de club, tot en met 30 juni 2024. Tevens is in de contracten een optie tot een verlenging van twee jaar opgenomen

Tags

  • #JongAjax

Socials

Rida Chahid werd op 3 december 2004 geboren in Purmerend en speelt sinds 2014 in de jeugdopleiding Ajax. De middenvelder maakte zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Heracles – Jong Ajax (2-0) op 19 mei 2023. Tot nu toe kwam de achttienjarige Marokkaans jeugdinternational twee keer in actie voor het beloftenelftal.

Raphaël Sarfo (Amsterdam, 8 januari 2004) speelt sinds 2012 in de jeugdopleiding van Ajax. De negentienjarige verdediger maakte zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Jong Ajax - Heracles Almelo (4-0) op 5 september 2022. Ook Sarfo kwam tot nu toe tot twee optredens voor de beloften.

Nassef Chourak (Woerden, 21 juli 2004) speelt sinds 2018 in de jeugdopleiding van Ajax, toen hij overkwam van ADO Den Haag. De achttienjarige middenvelder behoort, net als Sarfo en Chahid, komend seizoen tot de selectie van Jong Ajax.

In onderstaande slider: Raphaël Sarfo (1), Nassef Chourak (2) en Rida Chahid (3)

Gerelateerde artikelen

Emreunuvar1920

Ajax contracteert Emre Ünüvar

Ajax heeft Emre Ünüvar gecontracteerd. De vijftienjarige spits tekende een driejarige overeenkomst, met een looptijd tot en met 30 juni 2026. Het betreft het eerste contract voor de jeugdspeler.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Photo Challenge

Photo Challenge met Vos & Taylor vs. Setford & Misehouy

In deze Photo Challenge gaat Kenneth Taylor samen met Silvano Vos de strijd aan met Gabriel Misehouy en Charlie Setford. Beide teams kregen de opdracht om bepaalde Ajax-gerelateerde polaroids te maken op de campus van adidas. Hiervoor hadden ze vijftien minuten. Wie de meeste polaroids op juiste wijze maakte, wint.

Tags

  • #PreSeason

Socials