Ajax verlengt contract van Anass Salah-Eddine

EVTHEADERANASS
EVTHEADERANASS

Ajax en Anass Salah-Eddine hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe verbintenis loopt tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Salah-Eddine

Socials

Salah-Eddine (Amsterdam, 18 januari 2002) kwam in de zomer van 2018 over van de jeugdopleiding van AZ naar die van Ajax. Op 13 januari 2020 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Jong PSV – Jong Ajax (0-0).

De negentienjarige speler kampte sinds het begin van dit seizoen met langdurige blessures en maakte in maart van dit jaar zijn rentree voor Jong Ajax. Tot nu toe kwam hij tot twee officiële duels voor het beloftenelftal.

Tags

  • #Salah-Eddine

Socials

Gerelateerde artikelen

Salah Eddine

Hoe Anass Salah-Eddine (alweer) vecht om terug te komen

Lang duurde de rentree van Anass Salah-Eddine deze zomer niet. Na een enkelblessure van vier maanden mocht de achttienjarige linksback van Jong Ajax eindelijk weer meedoen in een oefenwedstrijd tegen Almere City, maar aan het einde ging het meteen mis. De jeugdinternational bleef vervelend haken in het gras en liep daarbij een ernstige enkelblessure op. Weg eerste helft van het seizoen. “Maar volgend jaar zal ik er weer staan”, zegt hij zelfverzekerd.

Tags

  • #Salah-Eddine

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl