Ajax verliest zonder internationals oefenwedstrijd van AZ

Antony1280
Antony1280

Ajax heeft donderdag een besloten oefenwedstrijd in Wijdewormer tegen AZ met 2-1 verloren. Voor Ajax scoorde Donny Warmerdam. Op het trainingscomplex van AZ speelden de twee teams tegen elkaar zonder de internationals.

Tags

  • #AZAJA

Socials

In de eerste helft waren de kansen schaars aan Ajax-zijde. Beide elftallen doken na de eerste 45 minuten doelpuntloos de kleedkamers in. In de tweede helft werd de score geopend door Donny Warmerdam. De thuisploeg trok daarna de wedstrijd naar zich toe via goals van Midtsjø en Taabouni.

Vanaf dit seizoen is BLOX tijdens oefenwedstrijden zichtbaar op de mouw, op de plek waar bij officiële wedstrijden Curaçao staat.

AZ - Ajax 2-1 (0-0)
65. Warmerdam 0-1  
75. Midtsjø 1-1
 
83. Taabouni 2-1

Basis Ajax: Pasveer, Mazraoui, Schuurs, Musampa, Douglas, Warmerdam, Labyad, De Waal, Antony, Danilo, Neres

Tags

  • #AZAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Neres2

Samenvatting AZ - Ajax | Oefenduel zonder internationals

Ajax speelde donderdag in Wijdewormer zonder de internationals een oefenwedstrijd tegen AZ. De Ajacieden verloren met 2-1 op het trainingscomplex van de eredivisionist. Donny Warmerdam maakte de enige Amsterdamse goal.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Bloxfoto2

BLOX official cryptocurrency partner Ajax

Ajax en BLOX hebben een partnershipovereenkomst getekend. Het Nederlandse bedrijf verbindt zich voor drie seizoenen aan Ajax als Official Partner. BLOX is één van de grootste aanbieders van cryptocurrencies en wil op een verantwoorde wijze met unieke aanbiedingen relevant zijn voor geïnteresseerde Ajax-fans.

Tags

  • #BLOX

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl