Ajax verliest zonder internationals oefenwedstrijd van AZ

Antony1280
Antony1280

Ajax heeft donderdag een besloten oefenwedstrijd in Wijdewormer tegen AZ met 2-1 verloren. Voor Ajax scoorde Donny Warmerdam. Op het trainingscomplex van AZ speelden de twee teams tegen elkaar zonder de internationals.

• #AZAJA

In de eerste helft waren de kansen schaars aan Ajax-zijde. Beide elftallen doken na de eerste 45 minuten doelpuntloos de kleedkamers in. In de tweede helft werd de score geopend door Donny Warmerdam. De thuisploeg trok daarna de wedstrijd naar zich toe via goals van Midtsjø en Taabouni.

Vanaf dit seizoen is BLOX tijdens oefenwedstrijden zichtbaar op de mouw, op de plek waar bij officiële wedstrijden Curaçao staat.

AZ - Ajax 2-1 (0-0)
65. Warmerdam 0-1
75. Midtsjø 1-1

83. Taabouni 2-1

Basis Ajax: Pasveer, Mazraoui, Schuurs, Musampa, Douglas, Warmerdam, Labyad, De Waal, Antony, Danilo, Neres