Ajax viert vijftigste verjaardag Schreuder

Schreuder 1420 2022 10 04 Ajax Napoli 0059
Schreuder 1420 2022 10 04 Ajax Napoli 0059

Voor Alfred Schreuder is the day after Rangers-uit een extra bijzondere dag. De terugreisdag vanuit Glasgow is voor de hoofdtrainer vooral ook de dag van zijn vijftigste verjaardag. Rond de lunch stonden Schreuder, zijn stafleden en spelers kort stil bij deze mijlpaal.

Tags

  • #Schreuder

Socials

De lunch op Schotse bodem was extra smakelijk vanwege de verjaardagstaart. De rijkelijk versierde taart viel al snel ten prooi aan de hongerige Ajacieden. Daags na de 1-3-zege op Rangers FC was het kort nagenieten van de victorie. De verjaardagstaart voor de hoofdtrainer was daarbij voor al zijn Ajax-collega's een extra (smakelijk) hoogtepunt.

De Ajax-selectie reist woensdagmiddag vanuit Schotland terug naar Nederland. Eenmaal terug in Amsterdam kan de focus weer worden gericht op de Eredivisie. Zondag wacht de competitiekraker tegen PSV. De regerend landskampioen heeft met een wedstrijd minder gespeeld één punt meer dan de Eindhovenaren. Ajax – PSV wordt vanaf 16:45 uur gespeeld.

Gerelateerde artikelen

Still Schreuder Rangers Ajax

Schreuder: 'Belangrijk dat we waardig hebben afgesloten'

Trainer Alfred Schreuder was een tevreden man na afloop van Rangers FC - Ajax. 'Wel heb ik een dubbel gevoel na deze Champions League-fase. Maar het is belangrijk voor de punten en onszelf dat we waardig hebben afgesloten.'

Tags

  • #UCL
  • #RANAJA

Socials

Bassey Aan De Bal Ajax 1280

Highlights Rangers FC – Ajax | Ook een zege op Ibrox

Ajax heeft dinsdagavond ook de tweede wedstrijd tegen Rangers FC in de groepsfase van de UEFA Champions League winnend afgesloten. Na een 0-2-ruststand door goals van Steven Berghuis en Mohammed Kudus eindigde het duel in 1-3. In de tweede helft maakte invaller Francisco Conceiçao de derde Amsterdamse goal en gooide daarmee de wedstrijd in het slot.

Tags

  • #UCL
  • #RANAJA

Socials