Ajax Vrouwen - FC Twente live op FOX Sports

Juichen Ajax Vrouwen
Juichen Ajax Vrouwen

Ajax Vrouwen – FC Twente Vrouwen is op zondag 6 september om 12.15 uur live te zien bij FOX Sports. De wedstrijden in de Vrouwen Eredivisie zijn de komende 4 seizoenen exclusief te volgen bij de betaalzender en de NOS. Het is voor het eerst dat iedere zondag een wedstrijd uit de hoogste vrouwencompetitie in Nederland live te zien is bij FOX en in samenvatting bij de NOS.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

In totaal worden 93 van de 115 wedstrijden opgenomen. Daaronder vallen niet alleen alle 80 wedstrijden in de Vrouwen Eredivisie, maar ook 8 wedstrijden in de KNVB Beker voor vrouwen en 5 wedstrijden in de Eredivisie Cup. Van de 93 wedstrijden worden er 24 live uitgezonden door FOX Sports. De NOS heeft de mogelijkheid om 6 van die duels ook live uit te zenden.

Het standaardtijdstip waarop FOX Sports live de duels in de Vrouwen Eredivisie gaat uitzenden wordt 12.15 uur. Fresia Cousiño Arias is vaste presentator bij de wedstrijden, met oud-international Leonne Stentler als vaste analist en co-commentator. Rondom het liveduel worden ook de hoogtepunten van de overige wedstrijden getoond. De NOS zal iedere speelronde op zondagavond tussen 18.00 en 19.00 uur in in de vorm van samenvattingen aandacht besteden aan de Vrouwen Eredivisie.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

2019 08 22 Ajax Vr Training 036

#DEDICATED - Liza van der Most

Liza van der Most herstelt momenteel van een zware knieblessure. Met haar gaan we terug naar waar het voor de speelster van de Ajax Vrouwen allemaal begon: v.v. Papendrecht. De 26-jarige voetbalster vertelt over haar jeugdtijd bij Papendrecht, het 1e gesprek bij Ajax en het scheuren van haar kruisband.

Tags

  • #Dedicated
  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl