Ajax Vrouwen gelijk in oefenduel met Paris FC

Noordam 1280 Paris FC
Noordam 1280 Paris FC

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen Paris FC. Het besloten duel in de Franse hoofdstad eindigde in 2-2. Namens Ajax waren Isabelle Hoekstra en Nadine Noordam trefzeker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vanwege een weekend zonder wedstrijd in de Azerion Vrouwen Eredivisie reisde de ploeg van Suzanne Bakker af naar Frankrijk voor een duel met de huidige nummer drie van de Franse vrouwencompetitie.

De Amsterdammers begonnen goed aan de wedstrijd en gingen dankzij goals van Hoekstra en Noordam met een 0-2-voorsprong de rust in. In het tweede bedrijf kwam de thuisploeg alsnog langszij via goals van Clara Mateo en Mathilde Bourdieu.

De Ajax Vrouwen spelen zondag 26 maart de eerstvolgende competitiewedstrijd. Op de Toekomst treffen de Ajacieden VV Alkmaar.

Paris FC - Ajax Vrouwen 2-2 (0-2)
Isabelle Hoekstra 0-1
Nadine Noordam 0-2
Clara Mateo 1-2
Mathilde Bourdieu 2-2

Gerelateerde artikelen

Spitse

Uitduel van Ajax Vrouwen in Sittard dag verplaatst

De uitwedstrijd van de Ajax Vrouwen bij Fortuna Sittard wordt een dag later gespeeld. Op verzoek van de thuisclub is het duel van vrijdag 21 april naar zaterdag 22 april verplaatst. Aanvangstijdstip in Sittard is 19:00 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax Vrouwen Alkmaar 1920

Informatie over de kaartverkoop van Ajax Vrouwen - VV Alkmaar

De Ajax Vrouwen spelen op zondag 26 maart om 12:15 uur het competitieduel met VV Alkmaar op sportcomplex de Toekomst. Het is spannend in de Azerion Vrouwen Eredivisie: de ploeg van Suzanne Bakker staat vijf punten achter op koploper FC Twente, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Iedere support is dus welkom.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials