Ajax Vrouwen loten Kristianstads DFF in voorronde UEFA Women's Champions League

Loting 1420
Loting 1420

De loting in Nyon heeft vrijdagmiddag uitgewezen dat de Ajax Vrouwen zijn gekoppeld aan het Zweedse Kristianstads DFF. Het duel in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League wordt op 18 augustus gespeeld.

Tags

  • #UWCL

Socials

Naast Kristianstads zijn Fortuna Hjørring en Eintracht Frankfurt de andere teams in groep 3. Mochten de Ajax Vrouwen de Zweden verslaan dan wacht een knock-outwedstrijd op 21 augustus tegen de winnaar van het duel tussen Fortuna Hjørring en Eintracht Frankfurt.

Bij een nederlaag tegen Kristianstads treft de ploeg van Suzanne Bakker de verliezer van het andere duel in de poule. De groepswedstrijden in de eerste voorronde worden op één locatie gespeeld. Het tijdstip en de speelstad wordt later bekend.

Alleen de winnaar van de poule gaat verder naar de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League. Deze wedstrijden worden gespeeld op 20/21 september en 28/29 september.

Gerelateerde artikelen

Noordam 1280

Dit moet jij weten over de UEFA Women's Champions League-loting

De Ajax Vrouwen weten vrijdagmiddag wie de tegenstander wordt in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League. Om 13:00 uur wordt er in het Zwiterse Nyon geloot. Naast Ajax zitten er nog 57 andere clubs in de koker. De eerste wedstrijden in het Europese toernooi worden op 18 en 21 augustus gespeeld.

Tags

  • #UWCL

Socials

Marjolijn 880

Van den Bighelaar bevallen van dochter

Marjolijn van den Bighelaar is donderdagochtend bevallen van een dochter, Yasmin. Zowel de moeder als de baby maakt het goed na de geboorte. Een prachtige dag voor de aanvaller van de Ajax Vrouwen en haar vriend Tim.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #VandenBighelaar

Socials