Ajax Vrouwen loten Bayern München, Paris Saint-Germain en AS Roma in UWCL

Loting Vrouwen 1920
Loting Vrouwen 1920

De Ajax Vrouwen spelen in de groepsfase van de UEFA Women’s Champions League tegen Bayern München, Paris Saint-Germain en AS Roma. Dat wees de loting vrijdagmiddag in Nyon uit.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De ploeg van Suzanne Bakker kwalificeerde zich woensdag na een 2-0-zege op FC Zürich voor het hoofdtoernooi. Tijdens de loting waren de Amsterdammers ingedeeld in pot 4.

De groepsfase van de Women's Champions League wordt afgewerkt op:

Speeldag 1: 14/15 november
Speeldag 2: 22/23 november
Speeldag 3: 13/14 december
Speeldag 4: 20/21 december
Speeldag 5: 24/25 januari
Speeldag 6: 30/31 januari

AJAX Women Draw 1080X1080

Meer informatie over de kaartverkoop voor de drie thuiswedstrijden tegen Bayern München, Paris Saint-Germain en AS Roma in de Johan Cruijff ArenA volgt snel.

Vul dit formulier in en blijf op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

Suzannebakker1920

Ajax Vrouwen euforisch na plaatsing: 'Willen dit structureel'

Suzanne Bakker, Sherida Spitse en Soraya Verhoeve waren alle drie 'enorm happy' na de overwinning op FC Zürich: 2-0. "We gaan gewoon Europa in", sprak Verhoeve euforisch uit. De Ajax Vrouwen plaatsten zich met overtuigende cijfers voor het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League. De kampioen van Nederland won vorige week al met 0-6 in Zwitserland en klaarde de klus in eigen huis.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchtergoal1920

Highlights Ajax Vrouwen - FC Zürich | Geschiedenis geschreven

De Ajax Vrouwen hebben zich met overtuigende cijfers geplaatst voor het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League. Over twee wedstrijden werd FC Zürich met 8-0 verslagen. In Zwitersland werd het vorige week 0-6. Woensdagavond was in eigen huis een 2-0-overwinning ruim voldoende om de tegenstander uit Zwitserland uit te schakelen.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenjuichen1920

Ajax Vrouwen spelen Europese duels in Johan Cruijff ArenA

De groepswedstrijden van de Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League worden dit seizoen afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA. De vrouwen plaatsten zich woensdagavond ten kosten van FC Zürich voor het hoofdtoernooi van het grootste Europese clubtoernooi.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials