Ajax Vrouwen treffen Chelsea in Champions League

Uwclloting1920 2
Uwclloting1920 2

De Ajax Vrouwen spelen in maart tegen Chelsea in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League. Het thuisduel vindt plaats op 19 maart om 18:45 uur en de uitwedstrijd op 27 maart om 21:00 uur. Informatie over de kaartverkoop volgt via de officiële kanalen.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Chelsea bereikte de kwartfinale door in de poule met Real Madrid, BK Häcken en Paris FC als eerste eindigen. De Engels kampioen won nog nooit het Europese clubtoernooi, maar haalde in seizoen 2020/2021 al wel eens de finale.

De ploeg van Suzanne Bakker eindigde als tweede in poule C. Met Chelsea treffen ze nu de winnaar van groep D. De loting heeft verder uitgewezen dat de winnaar van Ajax - Chelsea in de halve finale speelt tegen de winnaar van SK Brann - FC Barcelona.

AJAX Women Draw 1080X1080 (002)

Gerelateerde artikelen

240206 AJAX VROUWEN

Bakker: 'Fantastisch om op Stamford Bridge te mogen spelen'

De Ajax Vrouwen werden dinsdagmiddag tijdens de loting van de kwartfinales van de UEFA Women's Champions League gekoppeld aan Chelsea. Trainer Suzanne Bakker en Kay-Lee de Sanders blikken vooruit op het treffen met de Engelse grootmacht. "Ik denk dat wij wel weer de underdog zijn, maar we hebben in de poulefase bewezen dat we kunnen verrassen tegen topploegen."

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

HL Header 1920

Highlights Ajax Vrouwen – AS Roma | Unieke prestatie

Een plaats bij de laatste acht van de UEFA Women’s is woensdagavond een feit geworden voor de Ajax Vrouwen. De ploeg van Suzanne Bakker poetste een achterstand weg tegen AS Roma en won uiteindelijk met 2-1. De gelijkmaker kwam op slag van rust van Tiny Hoekstra, waarna kort voor tijd een corner van Sherida Spitse via een Italiaans lichaam binnenviel.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Kleedkamer 1920

Alles over de unieke kwalificatie van de Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben een unieke prestatie geleverd door zich als eerste Nederlandse club ooit te plaatsen voor de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League. AS Roma werd met 2-1 verslagen. Hier blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit allesbeslissende duel.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials