Ajax Vrouwen treffen FC Twente in kwartfinale beker

Ajax Vrouwen 1280 2021 11 07 Ajax Vr PSV Vr 0366 (1)
Ajax Vrouwen 1280 2021 11 07 Ajax Vr PSV Vr 0366 (1)

De Ajax Vrouwen zijn zondag bij de loting voor de kwartfinales van het KNVB Bekertoernooi gekoppeld aan FC Twente Vrouwen. Het topduel wordt gespeeld op 26 of 27 februari.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajacieden van trainer Danny Schenkel boekten zaterdag een royale bekerzege op topklasser DTS Ede. De Ajax Vrouwen wonnen in Ede met 0-7. Halverwege koesterden de Amsterdammers al een 0-5-voorsprong.

Een ander opvallend topaffiche in de kwartfinales is het duel tussen PSV en Feyenoord. De overige kwartfinales gaan tussen (de winnaar van) VV Alkmaar/sc Heerenveen en Excelsior. En PEC Zwolle - ADO Den Haag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Bekerzege Vrouwen 880

Simpele bekerzege Ajax Vrouwen op DTS Ede

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag een eclatante zege geboekt in het KNVB Bekertoernooi. Tegen topklasser DTS Ede won de ploeg van trainer Danny Schenkel met 0-7 en plaatste zich zo voor de kwartfinale.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

ABNAMRO1280

30 jaar: ABN AMRO x Ajax

Ajax en sponsor ABN AMRO zijn dertig jaar aan elkaar verbonden. Eerst aan Ajax 1 en als partner van de Toekomst. Sinds 2015 is de bank de hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen. Dertig jaar Ajax, betekent dertig jaar aan prachtige herinneringen. Op naar een mooie toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax Vr 1280 2021 12 19 Ajax Vr Feyenoord Vr 0048 (1)

Duel sc Heerenveen Vrouwen – Ajax Vrouwen opnieuw uitgesteld

Het competitieduel tussen de Ajax Vrouwen en sc Heerenveen Vrouwen wordt opnieuw verplaatst. Het treffen in Friesland werd eerder (opnieuw) vastgesteld voor dinsdag 1 februari. Heerenveen deed maandag bij de KNVB een verzoek tot verplaatsing vanwege een coronauitbraak, waardoor de Friese club te weinig spelers beschikbaar heeft.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Luister live naar Ajax - FC Volendam