Ajax Vrouwen willen winnen: 'Wordt tijd om schaal naar huis te halen'

De Ajax Vrouwen kunnen zondag, mits er wordt gewonnen van PEC Zwolle, kampioen van Nederland worden. Lize Kop en Chasity Grant blikken vooruit op het kampioensduel. Voor Kop kan het haar derde landskampioenschap worden en voor Grant zou het haar eerste in haar carrière worden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Vr T 900 8

Blik op de Toekomst | Klinkende zege O18 & Ajax Vrouwen Talenten kampioen

Ajax O18 deed zaterdag wat het moest doen in de competitie. Het vlaggenschip van de Amsterdamse jeugdopleiding speelde een ijzersterke wedstrijd tegen AZ O18. Het topduel leverde een klinkende 3-0-overwinning op. De titelstrijd blijft ongemeen spannend voor Ajax O18. Ook voor het Ajax Vrouwen Talententeam was het een mooie dag. De Ajacieden klopten ADO Den Haag met 6-0 en veroverden het kampioenschap.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Herbeleef Ajax Vr Twente

Herbeleef kraker van Ajax Vrouwen: unieke beelden achter de schermen

De Ajax Vrouwen hebben zich zaterdag dankzij de zege op FC Twente een uitstekende uitgangspositie verschaft in de strijd om het landskampioenschap. De overwinning zorgde ervoor dat de Amsterdammers, met nog één duel te spelen, de eerste plek overnamen van de Tukkers. Wij waren er van het begin tot het einde bij.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Team1920

Highlights Ajax Vrouwen – FC Twente | Hoekstra beslissend

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag een belangrijke zege geboekt in de strijd om de landstitel. De ploeg van Suzanne Bakker versloeg directe concurrent FC Twente met 1-0 dankzij een treffer van Tiny Hoekstra. Hierdoor kunnen de Ajacieden op zondag 7 mei in Zwolle kampioen worden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials