Ajax Vrouwen in oefenduel te sterk voor PEC Zwolle

Kruize1280
Kruize1280

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst een oefenwedstrijd met 1-0 gewonnen van PEC Zwolle. Elisha Kruize, die voor het Ajax Talententeam speelt, maakte na iets meer dan tien minuten spelen de enige treffer van de middag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Bij beide elftallen ontbraken verschillende spelers vanwege interlandverplichtingen. Zo zijn Victoria Pelova, Sherida Spitse en Stefanie van der Gragt geselecteerd voor de Oranje Leeuwinnen.

Het Nederlands vrouwenelftal zou vrijdagavond de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië spelen. Die wedstrijd is uitgesteld vanwege sneeuwval in Ostrava.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumbvroiuwen

Highlights Ajax Vrouwen - Excelsior

De Ajax Vrouwen boekten een degelijke overwinning op Excelsior. Op sportcomplex de Toekomst werd het 2-0, door doelpunten van Romée Leuchter en Victoria Pelova.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Foodballprijs1280

Ajax wint € 30.000 voor maatschappelijk project ‘Ajax Foodball’

Ajax heeft € 30.000 gewonnen voor het maatschappelijke project ‘Ajax Foodball’. Met dat project maakt de club kwetsbare jongeren bewust van het belang van een gezonde leefstijl en helpt ze bij het ontwikkelen hiervan. Ajax ging met negen andere eredivisieclubs de strijd aan om het beste ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’ van de VriendenLoterij en de Eredivisie. De club sleepte de tweede plaats in de wacht.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Juichfotoajaxvrouwen1280

Ajax Vrouwen verslaan Excelsior

De Ajax Vrouwen hebben zondag een kleine thuiszege op Excelsior geboekt. Op sportcomplex de Toekomst werd het 2-0 voor de ploeg van trainer Danny Schenkel. De goals werden in de eerste helft gemaakt door Romée Leuchter en Victoria Pelova.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl