Ajax Vrouwen woensdag live te zien

Ajax Vrouwen Algemeen 1920
Ajax Vrouwen Algemeen 1920

De Ajax Vrouwen spelen woensdag het belangrijke eerste kwalificatieduel met FC Zürich voor kwalificatie voor de UEFA Women’s Champions League. Het duel in Zwitserland begint om 20:00 uur en is live te volgen op Ajax.nl, in de Ajax App, het YouTube-kanaal van Ajax en op TikTok via @ajaxvrouwen.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Een week later volgt de beslissende returnwedstrijd op sportcomplex de Toekomst. De Amsterdammers ontvangen FC Zürich op woensdag 18 oktober om 19:00 uur. Ook die wedstrijd zal live te zien zijn op Ajax.nl, in de Ajax App, op YouTube en TikTok. De winnaar van dit tweeluik plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de UWCL.

De Ajacieden van trainer Suzanne Bakker bereikten op 9 september de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League door met 3-0 te winnen van FC Dinamo BSUPC. Romée Leuchter (2) en Sherida Spitse waren trefzeker in Moldavië. Afgelopen zaterdag wonnen de Ajax met 0-1 bij Feyenoord. In de Klassieker was Tiny Hoekstra de matchwinner.

Gerelateerde artikelen

Schenkel1920

Schenkel over UWCL: 'Het ticket gaf een megaboost'

Alles voelde in 2017 als een bekroning van vijf jaar hard werken bij de Ajax Vrouwen. Wat op 18 mei 2012 begon met het opstarten van de vrouwentak kende in de zomer van 2017 een absoluut hoogtepunt met het eerste landskampioenschap in de clubhistorie en daarmee plaatsing voor de UEFA Women's Champions League (UWCL). "Het besef dat we op dat podium mochten spelen kwam gelijk na het kampioenschap."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Sabajogoal1920

Lees alles terug over FC Zürich - Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben de eerste wedstrijd in het tweeluik met FC Zürich ruim gewonnen. In Zwitersland werd het 0-6. In dit liveblog lees je alles terug over het duel in de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials