Ajax x Staan: de rol van de CFO, hoe belangrijk is die nou eigenlijk?

Dit is Kids meet CFO’s. Presentator Kai leeft zijn droom in de Johan Cruijff ArenA en gaat in gesprek met onze CFO, Susan Lenderink en met Ritchy Drost, CFO van VodafoneZiggo. Zo heeft hij een prangende vraag: waarom heeft Ajax eigenlijk een financieel directeur nodig?

Tags

  • #Business

Socials

Tags

  • #Business

Socials

Gerelateerde artikelen

Staan Header 880

Staan en Ajax verlengen en intensiveren partnership

Staan Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben hun partnership verlengd en geïntensiveerd. Staan is Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner. Staan zet het partnership in voor hun employer branding-activiteiten en de verdere groei van de naamsbekendheid, ook binnen het zakelijk netwerk van Ajax.

Tags

  • #Business

Socials

CFO

Van megatransfer tot coronacrisis: debuutjaar van uitersten voor Susan Lenderink

Op haar 1e werkdag kreeg ze van Edwin van der Sar een berichtje. “Never a dull moment bij Ajax”, schreef de algemeen directeur. Het bleek een vooruitziende blik, want saai werd het geen moment voor Susan Lenderink. De financieel directeur (42) was afgelopen week 1 jaar in dienst bij Ajax. Van een rustige instap bleek geen sprake, maar toch overheerst het positieve gevoel. “Ik heb mijn draai gevonden.”

Tags

  • #SusanLenderink

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl