Staan en Ajax verlengen en intensiveren partnership

Staan Header 1420
Staan Header 1420

Staan Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben hun partnership verlengd en geïntensiveerd. Staan is Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner. Staan zet het partnership in voor hun employer branding-activiteiten en de verdere groei van de naamsbekendheid, ook binnen het zakelijk netwerk van Ajax.

Tags

  • #Business

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur AFC Ajax: "We danken Staan voor hun vertrouwen en deze geïntensiveerde samenwerking. Naast dat ons partnership op meer vlakken gaat bijdragen aan de ambitieuze doelstellingen van Staan, nemen we ook met veel tevredenheid hun diensten af."

Danny 't Hoen, managing director bij Staan Finance & Consultancy: "We blijven aan het zakelijke netwerk van Ajax bewijzen dat we de juiste mensen op de juiste plek weten te zetten, iets wat we ook binnen Ajax zelf doen. Onze samenwerking bevalt uitstekend, vandaar dat we ons partnership uitbreiden met meer zichtbaarheid, meer mogelijkheden om onze relaties te ontvangen bij Ajax en de mogelijkheid om Ajax in te zetten bij evenementen en activaties.”

Tags

  • #Business

Socials

Gerelateerde artikelen

Staanheader

STAAN en Ajax sluiten partnership

STAAN Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben een partnership afgesloten. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner. STAAN zet het partnership in om verder te werken aan de naamsbekendheid en gaat hun belangrijkste diensten en thema’s - “Ambitie” en “Gezond financieel beleid” – onder de aandacht brengen bij het zakelijke netwerk van Ajax. Tevens zal Ajax gebruik (blijven) maken van de diensten van STAAN.

Tags

  • #Business

Socials

Martha Thumb 880

Jong Ajax Uitgelicht | Ar'Jany Martha: 'Tegenstander passeren en iets creëren'

In 'Jong Ajax Uitgelicht' zetten we de sterren van de Toekomst letterlijk in de schijnwerpers. Aan de hand van diverse vragen leren we de selectie van Jong Ajax beter kennen. Welke oefening doen ze het liefst op de training? Met welke teamgenoot hebben ze de beste klik? Wat is hun ultieme voetbaldroom? In de eerste aflevering neemt Ar'Jany Martha plaats in de spotlights.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Header 880

In beeld | Ajax richt vizier op bekerfinale tegen PSV

Slechts vier dagen voor de aftrap is bij Ajax alles gericht op de bekerfinale tegen PSV. De Ajacieden werkten woensdagochtend een goede en intensieve training af op sportcomplex de Toekomst. Alles om zondag optimaal geprepareerd aan de aftrap te verschijnen van de eindstrijd in De Kuip. De Amsterdammers hebben deze week één doel: het binnenhalen van de 21e beker in de clubhistorie.

Tags

  • #PSVAJA
  • #TheFinals

Socials