Ajax zoekt gastgezinnen

Gastgezinnen 1420
Gastgezinnen 1420

Voor de liefdevolle opvang van onze nieuwe spelers is Ajax op zoek naar gastgezinnen die de zorg voor kinderen/jongvolwassenen op zich willen nemen.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Spelers van Ajax komen uit allerlei landen en uit allerlei regio’s in Nederland. De leeftijd van deze jongens én meiden kan variëren van ongeveer 12 tot 19 jaar.

Om spelers goed te kunnen ondersteunen wanneer zij net in Nederland zijn of ver weg wonen van Ajax is een liefdevol, stabiel thuisfront nodig dat kan ondersteunen bij de acclimatisering en integratie van spelers. Dit kan betekenen dat je leuke dingen met spelers doet om hem/haar wat van Nederland en de Nederlandse normen en waarden te laten zien, maar ook opvoedend taken aanleert, zoals bijvoorbeeld het wassen van de eigen kleding, de eigen kamer schoonhouden, met het openbaar vervoer reizen, plannen etc.

Naar wat voor gezinnen zijn wij op zoek:

* Bij voorkeur gelokaliseerd in Amsterdam en eventueel omgeving Amsterdam (Amstelveen, Abcoude, Ouderkerk a/d Amstel, Diemen, IJburg).

* Goede verbinding met het openbaar vervoer, waarbij de maximale reistijd van deur tot deur +/- 45 minuten is.

* Onze voorkeur heeft een gezinssamenstelling van twee ouders met thuiswonende kinderen of een gezin waar wij 2 spelers/speelsters kunnen plaatsen.

* Vanwege de diversiteit in culturele achtergrond van spelers/speelsters zijn wij op zoek naar gastgezinnen met allerlei culturele achtergronden Nederlands, Antilliaans, Surinaams, Marokkaans, Turks. Voorwaarde is wel dat er Nederlands gesproken wordt en dat men ook wat Engels kan spreken.

* Gezonde affiniteit met Ajax.

* De spelers/speelsters hebben de beschikking over een eigen kamer met een bed, een kledingkast, een bureau, verwarming, de mogelijkheid tot ventilatie (raam dat open kan) en toegang tot internet.

* Een gezin met tijd, ruimte en begrip voor kinderen met een talent.

Indien uw interesse is gewekt en u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt in dat geval een mailtje sturen naar: gastgezin@ajax.nl.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

2018 12 20 Said Ouaali 007

Ouaali: 'Willen jeugdspelers omringen met specialisten'

Hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali heeft de taak om de jeugdopleiding van Ajax ook tijdens de coronacrisis op koers te houden. Bijdragen van supporters via de VriendenLoterij helpen daarbij; vooral op mentaal en sociaal-emotioneel vlak. "Wij beseffen dat die steun meer dan welkom is om op de Toekomst door te kunnen blijven pakken."

Tags

  • #VriendenLoterij
  • #Ouaali

Socials

Heitingao18

SPECIAL | Jeugdopleiding in coronatijd: 'Ze trainen met een smile op hun gezicht'

Begin oktober werd een streep gezet door alle jeugdcompetities, vanwege het coronavirus. En nu, een half jaar later, liggen die competities nog steeds stil. Hoe gaan de jongens ermee om? Hoe blijven ze gemotiveerd en hoe kunnen ze zich blijven ontwikkelen? In deze special vertellen spelers en trainers van Ajax O18, O13 en O8 hoe zij deze periode beleven.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl