Alle duels Jong Ajax in de 1e periode live op tv

Brobbey
Brobbey

Alle duels van Jong Ajax in de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden via FOX Sports. Dankzij een samenwerking tussen de KNVB, de Keuken Kampioen Divisie en de betaalzender zijn ook alle andere duels in de competitie live te volgen. Hierdoor kunnen de supporters hun favoriete team vanaf de bank blijven steunen. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk voor publiek in verband met de coronamaatregelen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Om de live-uitzendingen mogelijk te maken hebben de clubs de KNVB verzocht om de aanvangstijden over verschillende dagen te verspreiden. Dit geldt voorlopig alleen voor de 1e periode. Enkele weken voor het einde van de 1e periode wordt gekeken of de 2e periode ook op die manier wordt ingericht. De Keuken Kampioen Divisie begint op vrijdag 28 augustus.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Kikpierie

Kik Pierie op huurbasis naar FC Twente

Ajax en FC Twente hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Kik Pierie. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021. Het contract van Pierie bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #KikPierie

Socials

2019 07 06 Ajax Anderlecht 237

Kühn vertrekt definitief naar Bayern München

Ajax en Bayern München hebben overeenstemming bereikt over de onmiddellijke transfer van Nicolas Kühn naar de Duitse recordkampioen. De spits werd sinds januari van dit jaar door Bayern gehuurd van Ajax.

Tags

  • #Kühn
  • #Transfer

Socials

Luister live naar SC Cambuur - Ajax