Alles over de kaartverkoop van de bekerfinale

Bekerjuichen
Bekerjuichen

Ajax speelt op zondag 17 april om 18:00 uur de KNVB Beker-finale tegen PSV in De Kuip. Ajax kan daarmee de eerste prijs van het seizoen in de wacht slepen en het is extra mooi als jij erbij bent.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #PSVAJA

Socials

Kaarten voor de bekerfinale zijn vanaf woensdag 30 maart in de ticketshop te koop. Voor deze wedstrijd gelden aanvullende eisen in de kaartverkoop, waaronder een verplichte vervoerscombi. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 65 per stuk – dit is inclusief vervoer van en naar De Kuip. Lees hieronder meer over de kaartverkoop en de reisinformatie.

Start verkoop
De kaartverkoop start voor uitkaarthouders op woensdag 30 maart 10:00 uur. Vrijdag 1 april zijn alle seizoenkaarthouders aan de beurt, maandag 4 april volgen de leden van de Supportersvereniging Ajax (SVA) en woensdag 7 april de Club Card-houders. Het volledige verkoopschema is te zien op onderstaande afbeelding.

Let op: per account kan je één kaart bestellen en deze is niet overdraagbaar. Het is dus niet mogelijk om meer dan één kaart te bestellen, ook niet als er meer dan één seizoenkaart op een account geregistreerd staat. Voor mindervalide fans zijn er 43 setjes beschikbaar à € 43.

Kaartverkoop inclusief trein/bus
De bekerfinale in Rotterdam is alleen te bezoeken via de bus of de trein die vertrekt vanaf de Johan Cruijff ArenA. Tijdens het kopen van je kaartje voor de finale kan je in de ticketshop de gewenste en beschikbare reisoptie selecteren. Ajacieden die samen willen reizen kunnen hetzelfde buscluster of treincluster selecteren in de ticketshop.

Uiterlijk 14 april ontvang je een mobile ticket in de Ajax App, waarop staat hoe laat jouw trein of bus vertrekt. Het is niet mogelijk om hiervan af te wijken. Ook voor de terugweg zal deze vervoerscombi gebruikt worden. Meer informatie en details? Klik dan hier.

Kids Club-trein
Voor de Kids Club-leden van de Supportersvereniging Ajax is een speciale trein beschikbaar om de bekerfinale te bezoeken. Per Kids Club-account kan je vanaf woensdag 30 maart 10:00 uur een setje van twee kaarten kopen voor € 65 per kaart, inclusief treinreis van en naar De Kuip.

Klik hier voor meer informatie over hoe deze verkoop in zijn werk gaat.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #PSVAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Copyright Proshots 15614722

Zo haalden we de finale van de KNVB Beker

Dit is het liveblog van het duel in de halve finale van de KNVB Beker tussen AZ - Ajax. Ajax staat op voorsprong in Alkmaar: 0-2. Volg hier alles rondom het duel in het AFAS Stadion.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AZAJA

Socials

Berghuisgoaltje1280

Highlights AZ - Ajax | Victorie in Alkmaar

Ajax won donderdagavond in de halve finale van de KNVB Beker met 0-2 van AZ. Dankzij goals van Steven Berghuis en Davy Klaassen plaatsten de Ajacieden zich voor de 27e bekerfinale in de clubhistorie.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AZAJA

Socials

Huntelaar2007

Top 10 Goals | Ajax in de bekerfinale

Pakt Ajax zondag de twintigste KNVB Beker in de clubhistorie? We doken de archieven in om tien prachtige treffers uit eerdere finales voor je op een rijtje te zetten. Van Luis Suárez tot Klaas Jan Huntelaar en van Marko Pantelic tot Jesper Grønkjær. Kijk en geniet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl