Álvarez tijdens afscheidsinterview: 'Ik ga alles missen'

Edson Álvarez laat Ajax na vier jaar achter zich, maar toch zullen de club en de stad Amsterdam altijd een speciaal plekje in zijn hart houden. "Ik ga alles missen", vertelt de Mexicaanse middenvelder, die naar West Ham United vertrekt.

Tags

  • #Álvarez

Socials

Gerelateerde artikelen

Edsonalvarezvertrek1920

Ajax en West Ham United FC bereiken akkoord over Edson Álvarez

Ajax en West Ham United FC hebben overeenstemming bereikt over de directe overgang van Edson Álvarez. De defensieve middenvelder stond in Amsterdam nog tot en met 30 juni 2025 onder contract. Ajax kwam met de Engelse club een transfersom overeen van omgerekend ruim € 38 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen oplopen tot ruim € 41 miljoen.

Tags

  • #Álvarez

Socials

Edsonafscheid1920

Edson Álvarez in tranen: Ajax neemt afscheid van Mexicaan

Edson Álvarez neemt na vier seizoenen afscheid van Ajax en maakt de transfer naar West Ham United. Om de sterkhouder te bedanken voor zijn passie en inzet, verraste Ajax hem met een emotionele video met persoonlijke woorden van geliefden. Het resultaat: tranen over de wangen bij de 25-jarige Mexicaan.

Tags

  • #Álvarez

Socials

Header Edson Vertrek 1920

Mexicaan Álvarez laat geliefd Amsterdam achter zich

Met zijn transfer naar West Ham United is er een einde gekomen aan het tijdperk Edson Álvarez bij Ajax. De Mexicaan ontpopte zich met zijn ontembare strijdlust, winnaarsmentaliteit en belangrijke doelpunten tot een zeer geliefde Ajax-speler. Nu neemt hij afscheid van 'zijn' Amsterdam.

Tags

  • #Álvarez

Socials