Antony wint Goal of the Month: ‘Thank you, Kudus!'

De winnende goal van Antony in de Eredivisie tegen Vitesse is verkozen tot Goal of the Month van september. Ajax-host David zocht de Braziliaan op om hem zijn eerste prijs in Amsterdamse dienst te overhandigen. Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth
  • #Antony

Socials

De Braziliaanse aanvaller kwam deze zomer over van São Paulo FC en heeft zo in z'n eerste maanden bij Ajax direct een prijs te pakken. "Daar deed ik het niet voor, ik wilde het team helpen", blijft buitenspeler bescheiden.

Bij het doelpunt tegen Vitesse tikte Antony op het Ajax-logo op z'n shirt en gaf hij het een kus. Daar was een reden voor, zo vertelt hij nu. "Ik voelde de steun van onze fans. Ze wisten dat we met tien man speelden. Ik droeg de goal in eerste instantie op aan Edson Álvarez, die eruit gestuurd was. En in de tweede plaats aan het hele team."

Bedankje aan de fans
De start van Antony bij Ajax is dus voortvarend. En dat komt mede dankzij de steun van de fans. "Vanaf het moment dat ik hier kwam kreeg ik alle support. Ik ben goed ontvangen. Bedankt voor alles."

Gerelateerde artikelen

Antonythumb

Ajax, Neres, Danilo & Sarita Lorena brengen lied uit: ‘Bem-Vindo Antony’

Antony is in Nederland! Om de Braziliaanse aankoop een warm welkom te geven hebben Ajax, David Neres, Danilo en Sarita Lorena een nummer uitgebracht met de titel 'Bem-Vindo Antony'. De 2 Ajacieden en Sarita Lorena doken de afgelopen weken met elkaar de studio in om een te gekke track op te nemen voor de 20-jarige voetballer. Het eindresultaat: een lied met honderd procent hitpotentie! Check het zelf.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Tadic 2 (1)

Ajax - sc Heerenveen verplaatst naar zondag

De wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen is verplaatst. Het duel zou plaatsvinden op zaterdagavond om 18:45 uur, maar wordt nu aanstaande zondagmiddag om 14:30 uur gespeeld.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Antony 7 (2)

Liveblog Ajax - Vitesse: Antony for president!

Dit is het liveblog van Ajax – Vitesse, de topper uit de Eredivisie die door de Ajacieden met 2-1 is gewonnen. Blijf via ons liveblog continu op de hoogte van de laatste updates uit de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAVIT

Socials