Ajax, Neres, Danilo & Sarita Lorena brengen lied uit: ‘Bem-Vindo Antony’

Antonythumb
Antonythumb

Antony is in Nederland! Om de Braziliaanse aankoop een warm welkom te geven hebben Ajax, David Neres, Danilo en Sarita Lorena een nummer uitgebracht met de titel 'Bem-Vindo Antony'. De 2 Ajacieden en Sarita Lorena doken de afgelopen weken met elkaar de studio in om een te gekke track op te nemen voor de 20-jarige voetballer. Het eindresultaat: een lied met honderd procent hitpotentie! Check het zelf.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Je kan het nummer ook via streamingsdienst Spotify of YouTube terugluisteren:

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Juicht

Eredivisieseizoen Ajax start op Het Kasteel

Het competitieprogramma voor de eerste 21 speelronden is door de KNVB bekendgemaakt. Ajax speelt zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie op zondag 13 september uit tegen Sparta Rotterdam. Op zaterdag 19 september ontvangt de ploeg van Erik ten Hag RKC Waalwijk in Amsterdam. Jong Ajax start het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie op 30 augustus op sportpark de Toekomst tegen Roda JC.

Tags

  • #Eredivisie
  • #KeukenKampioenDivisie

Socials

Nieuw Ajax Shirt Promes

Ajax en adidas introduceren thuistenue met nieuwe details

Met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in aantocht, introduceren Ajax en adidas het thuistenue voor 2020-2021. Waar het thuistenue van 2019-2020 zwarte details kende, als speelse verwijzing naar de Amsterdamse vlag, wordt voor 2020-2021 teruggegrepen op de basiskleuren die het Ajax-shirt het Ajax-shirt maken: rood/wit.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials