Ajax loot Hercules in KNVB Beker

Header Forbs 1920 (2)
Header Forbs 1920 (2)

Ajax treft USV Hercules in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB Beker. Dat werd duidelijk na de loting op zaterdagavond in het ESPN-programma De Eretribune. Het bekerduel in Utrecht met de derde divisionist wordt gespeeld op 19, 20 of 21 december.

Tags

  • #KNVBBeker

Socials

Ajax en Hercules speelden nooit eerder een officieel duel met elkaar. 

Afgelopen week werden nagenoeg alle duels afgewerkt in de eerste ronde van het KNVB Beker-toernooi. Ajax was vrijgeloot voor de openingsronde en speelde donderdag de inhaalwedstrijd in de Eredivisie tegen FC Volendam: 2-0.

De Amsterdamse club is met twintig bekervictories recordhouder in het nationale bekertoernooi. De laatste keer dat Ajax de beker won was in 2021. Toen werd Vitesse verslagen in de finale. In de afgelopen twee seizoenen verloren de Amsterdammers in de eindstrijd van PSV.

Zodra de wedstrijd tegen Hercules is ingepland maken we dat bekend op onze kanalen.

Vierkant Visual Bekerloting Dec 23

Gerelateerde artikelen

Header 1920

In beeld | Toewerken naar sc Heerenveen

Ajax werkte zaterdag de afsluitende training richting het thuisduel met sc Heerenveen af. Op sportcomplex de Toekomst zetten de Ajacieden van John van 't Schip de laatste puntjes op de i.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Rewind1920

Rewind | Driepunter bij rentree Van 't Schip

FC Volendam kwam donderdagavond op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. John van 't Schip maakte zijn rentree op de bank bij Ajax als eindverantwoordelijke. Het werd uiteindelijk een succesvolle avond, waarin de Amsterdammers met 2-0 wisten te winnen.

Tags

  • #AJAVOL

Socials

Vantschip1920 2

Van 't Schip: 'Komende periode verder uitbouwen'

John van 't Schip maakt zich op voor de tweede thuiswedstrijd met Ajax in vier dagen tijd. Na de 2-0-zege op FC Volendam hoopt de coach op een winnend vervolg tegen sc Heerenveen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #VantSchip

Socials