In beeld | Toewerken naar sc Heerenveen

Header 1920
Header 1920

Ajax werkte zaterdag de afsluitende training richting het thuisduel met sc Heerenveen af. Op sportcomplex de Toekomst zetten de Ajacieden van John van 't Schip de laatste puntjes op de i.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Er stond zaterdagmiddag weer een intensieve training op het programma voor de selectie. De Amsterdammers begonnen met een uitgebreide warming-up, gevolgd door verschillende loopoefeningen en partijspellen.

Het treffen met de Friezen is de tweede thuiswedstrijd op rij voor Ajax. De ploeg van Van 't Schip speelde donderdag in de Johan Cruijff ArenA het inhaalduel met FC Volendam. De wedstrijd tegen de provinciegenoot eindigde in een 2-0-overwinning dankzij treffers van Steven Bergwijn en Chuba Akpom.

Ajax – sc Heerenveen begint zondag om 16:45 uur. Wil jij bij het duel zijn in de Johan Cruijff ArenA? Bekijk het aanbod via Ajax Resale

Gerelateerde artikelen

Rewind1920

Rewind | Driepunter bij rentree Van 't Schip

FC Volendam kwam donderdagavond op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. John van 't Schip maakte zijn rentree op de bank bij Ajax als eindverantwoordelijke. Het werd uiteindelijk een succesvolle avond, waarin de Amsterdammers met 2-0 wisten te winnen.

Tags

  • #AJAVOL

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Aftellen naar Heerenveen en Brighton

Wil je alles weten over de thuisduels met sc Heerenveen en Brighton & Hove Albion van deze week? Luister dan deze podcast om in één klap helemaal bij te zijn. Verder pik je ook nog wat mee over het privéleven van Kristian Hlynsson en weet je wanneer de bekerloting plaatsvindt.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Vantschip1920 2

Van 't Schip: 'Komende periode verder uitbouwen'

John van 't Schip maakt zich op voor de tweede thuiswedstrijd met Ajax in vier dagen tijd. Na de 2-0-zege op FC Volendam hoopt de coach op een winnend vervolg tegen sc Heerenveen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #VantSchip

Socials