Ashleigh Weerden tekent bij de Ajax Vrouwen

Ashleigh Weerden 1280
Ashleigh Weerden 1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Ashleigh Weerden over haar overgang naar de Ajax Vrouwen. De 23-jarige buitenspeler tekent een contract voor twee seizoenen. De overeenkomst gaat in op 1 juli en duurt tot en met 30 juni 2024. Weerden speelde de afgelopen twee jaar bij het Franse Montpellier.

Tags

  • #Weerden

Socials

De geboren Amsterdamse startte met voetballen bij SC Buitenboys. Op haar vijftiende ging ze naar CTO Amsterdam. Na drie jaar bij het Centrum voor Topsport en Onderwijs vertrok Weerden naar FC Twente Vrouwen. Daar speelde de linksbuiten drie seizoenen en werd ze in 2019 kampioen van Nederland. Daarna maakte ze een transfer naar de Franse club Montpellier.

Weerden doorliep verschillende nationale jeugdteams en maakte in 2019 op de Algarve Cup haar debuut voor de Oranje Leeuwinnen. De aanvaller kwam tot nu toe tot drie interlands.

Gerelateerde artikelen

Van Eijk Talent 1280

Van Eijk Talent van het Jaar bij de Ajax Vrouwen

Naast Romée Leuchter heeft ook Regina van Eijk het seizoen afgesloten met een prijs. De goalie van de Ajax Vrouwen is verkozen tot Talent van het Jaar. Ook deze onderscheiding wordt toegekend door de Ajax-supporters en technische staf.

Tags

  • #VanEijk

Socials

Leuchter1280

Leuchter verkozen tot Speler van het Jaar bij de Ajax Vrouwen

Romée Leuchter is uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij de Ajax Vrouwen. Daarmee is zij de opvolger van Victoria Pelova, die deze prijs vorig jaar in ontvangst mocht nemen. De Speler van het Jaar wordt gekozen door de Ajax-supporters en de technische staf.

Tags

  • #Leuchter

Socials