Leuchter verkozen tot Speler van het Jaar bij de Ajax Vrouwen

Leuchter1280
Leuchter1280

Romée Leuchter is uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij de Ajax Vrouwen. Daarmee is zij de opvolger van Victoria Pelova, die deze prijs vorig jaar in ontvangst mocht nemen. De Speler van het Jaar wordt gekozen door de Ajax-supporters en de technische staf.

Tags

  • #Leuchter

Socials

Leuchter verruilde afgelopen zomer PSV voor de Ajax Vrouwen. De 21-jarige aanvaller kwam dit seizoen 32 keer in actie voor de Amsterdammers. Daarin maakte ze 28 treffers en leverde ze vijf assists. Daarnaast werd Leuchter dit seizoen vijf keer verkozen tot King of the Match. 

Als beloning voor haar goede seizoen debuteerde de twintiger op 16 februari 2022 bij de Oranje Leeuwinnen. De international maakte haar belangrijkste doelpunt in Amsterdamse dienst op maandag 18 april jongstleden. Ze deed haar oude ploeg, PSV, pijn door met een knappe kopbal de KNVB Beker-finale te beslissen.

Gerelateerde artikelen

Leuchter 880

Romée Leuchter debuteert bij Oranje Vrouwen

Tijdens het eerste duel op het Tournoi de France heeft Romée Leuchter haar debuut gemaakt voor het Nederlands vrouwenelftal. Tegen Brazilië maakte de topscorer van de Ajax Vrouwen in de 84e minuut voor het eerst haar opwachting. Het duel eindigde in 1-1.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header21280

Verslag | Ajax Vrouwen winnen KNVB Beker in Nijmegen

De Ajax Vrouwen hebben maandagmiddag ten koste van PSV de eerste prijs van het seizoen in de wacht gesleept. In Nijmegen wonnen de Ajacieden met 1-2 van de Eindhovenaren. Dankzij doelpunten van Nadine Noordam en Romée Leuchter werd de vijfde Nederlandse beker in de clubhistorie veroverd.

Tags

  • #psvaja
  • #TheFinals

Socials

Bussherida1280

Unieke beelden uit kleedkamer en bus na bekerwinst van de Ajax Vrouwen

Het was nog lang feest bij de Ajax Vrouwen nadat ze voor de vijfde keer in de geschiedenis beslag legden op de KNVB Beker. Wij waren erbij in de kleedkamer en in de bus terug van Nijmegen naar Amsterdam, om het feestje van binnenuit mee te maken. Dat levert unieke beelden op.

Tags

  • #PSVAJA
  • #TheFinals

Socials