Bakker en De Sanders blikken vooruit: 'Nog één keer vlammen voor winterstop'

Bakker1920
Bakker1920

Suzanne Bakker en Kay-Lee de Sanders blikten dinsdagmiddag in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA vooruit op het UEFA Women's Champions League-duel met Bayern München. Het tweetal kijkt uit naar de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. "De sfeer is ontzettend goed."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen staan met vier punten na drie groepswedstrijden op plek drie in poule C. "We weten dat we de underdog zijn in deze groep. We willen iedere wedstrijd genieten en dat doen we ook", aldus Bakker, die haar ploeg knappe resultaten zag behalen in de Champions League. "We kijken aan de voorkant naar wie de key-players zijn van de tegenstander. Daarnaast kijken we ook naar waar onze kansen liggen om toe te slaan. Dan kun je mooie resultaten behalen."

De trainer van de Ajax Vrouwen is nieuwsgierig naar het strijdplan van de tegenstander woensdagavond. "We hebben de ploeg voorbereid op een Bayern München dat volle bak druk kan gaan zetten. Maar we hebben ook een plan B bedacht. Het is net schaken, zij doen een zet en wij een tegenzet."

De Sanders900

De Sanders kan niet wachten op het Europese treffen met Bayern München. "Ik kijk uit naar de hele atmosfeer. De ArenA heeft altijd voor mij als thuis gevoeld, ook als ik bij de mannen op de tribune zat. Het voelt gewoon heel vertrouwd."

"Momenten als Paris Saint-Germain-thuis zijn geweldig. Achteraf besef ik hoe vet dit is", vervolgt De Sanders. "Het is prachtig om dit samen met het team te doen. Iedereen heeft hiervan gedroomd."

Nagenoeg fitte selectie
Bakker heeft woensdagavond de beschikking over 23 fitte spelers. Alleen Roos van der Veen en Nikita Tromp zijn niet fit. "Complimenten naar de medische staf en de meiden", aldus de Ajax-trainer, die weet dat de Ajax Vrouwen voor de winterstop nog één keer aan de bak moeten. "We willen het jaar goed afsluiten met de supporters."

Gerelateerde artikelen