1
1
① - ①
Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben hun derde groepswedstrijd in de UEFA Women's Champions League met 1-1 gelijkgespeeld. Lees hier alles terug over de wedstrijd tegen Bayern München.

Liveblog

23:59

Highlights in de Ajax App

Vaneijkredding900 ??

De Ajax Vrouwen speelden knap gelijk bij Bayern München in de UEFA Women's Champions League: 1-1. Over een week is de return in de Johan Cruijff ArenA.

Wil jij de beelden van vanavond zien? Dat kan in de Ajax App. Heb je die nog niet? Download 'm dan hier.

23:01

De stand in de poule bij de Ajax Vrouwen

Vangool900 ??

De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en AS Roma is afgelopen. In Frankrijk werd het 2-1 voor Paris Saint-Germain. Daarom is dit nu de stand in de poule:

1. Bayern München 3-5 (4-3)
2. AS Roma 3-4 (6-4)
3. Ajax Vrouwen 3-4 (3-4)
4. Paris Saint-Germain 3-3 (2-4)

Komende woensdag is de return. Dan spelen de Ajax Vrouwen in de Johan Cruijff ArenA tegen Bayern München. Dat duel begint om 18:45 uur.

21:45

Bakker: 'Trots op dit resultaat'

De Ajax Vrouwen speelden donderdagavond knap met 1-1 gelijk op bezoek bij Bayern München. Trainer Suzanne Bakker en doelpuntenmaker Chasity Grant waren trots op het resultaat. "We mogen heel blij zijn met een punt."

21:19

Gestreden, dames 💪

De Ajax Vrouwen hebben donderdagavond gestreden in München. De strijdlust leverde één punt op tegen Bayern.

De ploeg van Suzanne Bakker blijft dankzij het gelijkspel derde in poule C, met één punt achterstand op Bayern München.

FT / 1-1

De Ajax Vrouwen hebben hun derde groepswedstrijd in de UEFA Women's Champions League gelijkgespeeld. Er werd niet meer gescoord in de tweede helft, het uitduel met Bayern München eindigde in 1-1.

90

[20:33]

Vier minuten extra tijd

De wedstrijd wordt verlengd met vier minuten. Dat is namelijk de blessuretijd in München.

89

[20:31]

Verhoeve binnen de lijnen 🔃

Soraya Verhoeve komt laat in de wedstrijd nog in de ploeg voor Tiny Hoekstra.

80

[20:22]

Nog tien minuten reguliere speeltijd

Keukelaar1920 (1) ??

Er staan nog tien minuten reguliere speeltijd op de klok. De Ajax Vrouwen hebben moeite met het creëren van goede kansen, maar verdedigen tot dusver ook nog met succes in de tweede helft. De tussenstand is nog altijd 1-1.

72

[20:14]

Keukelaar binnen de lijnen voor Grant 🔃

Lotte Keukelaar komt binnen de lijnen voor doelpuntenmaker Chasity Grant.

68

[20:10]

Nog een kwart wedstrijd te spelen

We hebben nog een kwart wedstrijd te spelen in München. Het staat nog altijd gelijk, maar de thuisploeg heeft wel het betere van het spel.

64

[20:06]

Dubbele wissel 🔃

Danique Noordman en Isa Kardinaal komen binnen de lijnen. Kay-Lee de Sanders en Lily Yohannes worden naar de kant gehaald door Suzanne Bakker.

63

[20:05]

Redding Van Eijk

Lea Schüller dwingt Regina van Eijk tot een knappe redding. De bal vliegt via de handen van de Ajax-keeper tegen de lat. Het blijft 1-1 in München.

48

[19:50]

Kopkans Yohannes

Lily900 2 ??

De eerste kans van de tweede helft is voor Lily Yohannes. De Ajax-middenvelder kopt een voorzet van Nadine Noordam op het dak van het vijandelijke doel.

46

[19:48]

Tweede helft begonnen

De bal rolt weer in München. Bayern München - Ajax Vrouwen is nog lang niet gespeeld. De Ajacieden moeten nog 45 minuten knokken in Duitsland.

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.