Behind the scenes | Dit was Deadline Day bij Ajax

Op Deadline Day trok Ajax nog twee spelers aan: Sivert Mannsverk en Borna Sosa. De kersvers Ajacieden werden medisch gekeurd en tekenden hun contract in aanwezigheid van Sven Mislintat. We volgenden Mannsverk en Sosa de hele dag.

Tags

  • #BehindTheScenes

Socials

Gerelateerde artikelen

Bornasosainterview1920

Sosa blij om deel uit te maken van Ajax: 'Begon vanmorgen'

Het waren twaalf bijzondere uren voor kersvers Ajacied Borna Sosa. De linksback hoorde vrijdagochtend van de interesse van Ajax en had direct een gesprek met directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Hij heeft alles duidelijk en snel geregeld. VfB deed heel soepel en heeft geen problemen gemaakt. Uiteindelijk ben ik heel blij."

Tags

  • #Sosa

Socials

Mannsverk Interview 1920

Mannsverk: 'Het was een no-brainer voor mij'

Sivert Mannsverk mag zich Ajacied noemen. De middenvelder hoorde woensdag van de concrete interesse en daarna ging het snel. "Ajax was een van de clubs en ik wilde meteen komen." Met de nieuweling heeft de club een compleet middenveld zegt directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Het geef ons de kans verschillende opstellingen te vormen."

Tags

  • #Mannsverk

Socials

Klaassenschaal1920

Klaassen vaarwel | Trotse Ajacied zwaait af

Met zijn overstap naar Internazionale zwaait Davy Klaassen af. Daags na zijn laatste invalbeurt in de play-offwedstrijd tegen Ludogorets kan de middenvelder indrukwekkende statistieken overleggen. Met zijn 321 wedstrijden, 93 goals en 50 assists heeft de ras-Ajacied bijvoorbeeld een voorname plek in Ajax’ roemruchte Club van 100.

Tags

  • #Klaassen

Socials